*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/SCANPIX

Brede Hangeland kan være på vei bort fra Fulham. Ryktebørsen «vet» hvem som er interessert!

07.07.09 14:39

Aston Villa-manager Martin O’Neill skal være innstilt på å sikre seg Brede Hangeland fra Fulham for 90 millioner kroner. (Flere aviser)

Manchester United holder forbereder angivelig et bud på 200 millioner for Real Madrid-spissen Klaas-Jan Huntelaar. (The Sun)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Blackburn vil prøve seg på en av de andre hollandske spissene i Real Madrid, nemlig 33 år gamle Ruud van Nistelrooy. (The Sun)

Real Madrid prøver seg med et 50 millioners bud på Liverpools spanske back Alvaro Arbeloa. (Daily Mirror)

Den spanske klubben regner med å ha en løsning på Xabi Alonso-farsen i løpet av de neste to ukene. (Press Association)

Liverpool vil signere den 16 år gamle Esbjerg-spilleren Nikolaj Kohlert på en treårig avtale. (Daily Telegraph)

Chelsea vil gjøre et siste forsøk på å sikre seg Bayern Münchens Franck Ribery. (Daily Star)

Chelsea-manager Carlo Ancelotti, som forresten ikke er så flink i engelsk som han først ga uttrykk for, vil forsøke seg på Real Madrids Wesley Sneijder hvis han ikke får tak i Ribery. (Daily Telegraph)

Etter å ha dummet seg ut med å by på Chelseas John Terry, snur nå Manchester City på hælen og vil prøve seg på Evertons Joleon Lescott. De skal ha lagt inn et bud på 150 millioner tidligere, men kommer til å øke dette i nær fremtid. (Daily Mirror)

En som kan gå andre veien er Citys brasilianske spiss, Jo, som Everton-sjef David Moyes skal være klar for å ta med seg til Goodison Park på et låneopphold. (Daily Mirror)

Aston Villa og Sunderland leder racet på Portsmouth-spissen Peter Crouch. Det er lite trolig at Portsmouth får tilbake alle de 120 millionene de betalte for ham i første omgang. (Flere aviser)

Sunderland-sjef Steve Bruce håper på å få Tottenham-spissen Darren Bent for 110 millioner. (Daily Star)

Bordeaux nekter å selge sin marokkanske spiss Marouane Chamakh til Sunderland fordi den franske klubben ikke ser på Sunderland som en «stor engelsk klubb». (The Sun)

Den samme manageren forbereder også et bud på Sporting Lisboas 23-årige midtbanespiller Miguel Veloso etter at Bolton fikk et 80 millioner kroners bud avslått. (Daily Mirror)

Tottenham-sjef Harry Redknapp avventer Manchester Citys Craig Bellamy for å se om han blir tilgjengelig for salg etter at City er ferdig med sommerkjøpene. (Daily Mirror)

Tottenham holder på å sluttføre en avtale om å selge midtbanespilleren Didier Zokora til spanske Sevilla. (Daily Mirror)

Lazio har kommet med et bud på Tottenhams Adel Taarabt. (The Times)

Den svenske spissen Marcus Berg skal være et mål for Aston Villa, Everton og Tottenham. 22-åringen blir verdsatt til 50 millioner av sin nederlandske klubb FC Groningen. (Daily Telegraph)

Bolton-sjef Gary Megson vil gi sin oppmerksomhet til WBAs Jonathan Greening hvis hans 35 millioners bud på Swanseas midtbanespiller Ferrie Bodde ikke går igjennom. (The Sun)

Blackburn er interessert i Le Mans' forsvarsspiller Gregory Cerdan, som kan få en prislapp på opptil 20 millioner kroner. (The Times)

Fulham er klare til å tilby 5 millioner for MK Dons 25-årige back Dean Lewington. (Daily Mirror)

Den sør-afrikanske midtbanespilleren Kagisho Dikgacoi blir fulgt tett av Portsmouth og Fulham.(Daily Telegraph)

Burnley vil ha Stephen Sunday på lån ut sesongen. Han spiller på U21-landslaget til Spania og for Valencia. (Daily Mirror)

Wolverhampton dropper Matt Mills etter at de ikke ble enige med Doncaster om en 3 millioners avtale for forsvareren. (Daily Star)

Wigan-sjef Roberto Martinez vil ta en samtale med forsvarer Paul Scharner, men han kommer ikke til å trygle 28 åringen til å bli. (The Sun)

Blackburn-sjef Sam Allardyce vil at den tidligere Sunderland- manageren Ricky Sbragia kommer og jobber sammen med ham på Ewood Park. (Daily Mirror)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kilde: BBC

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag