*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Diego Tuson/AFP

Kan David Villa havne i Barcelona likevel?

14.07.09 12:43

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Valencia er i forhandlinger om å selge David Villa til Barcelona. Prisen blir ca. 430 millioner. (Marca)

Tottenham vil signere den tidligere Arsenal-spilleren Patrick Vieira. De har pågående samtaler med spillerens klubb, Inter Milan. Tottenham kan få franskmannen gratis og gir ham sannsynligvis en prestasjonsbasert kontrakt. (Daily Mail)

Manchester City skal signere Arsenal-spiss Emmanuel Adebayor for 250 millioner og med en ukelønn på 1,3 millioner. Trenger de det når de nettopp har fått Carlos Tévez? (The Sun)

Eventuelt er prisen 300 millioner og en ukelønn på 1,7. (Daily Star)

Arsenal-manager Arsène Wenger kan bruke pengene fra et salg av Adebayor på å signere Bordeaux-spissen Marouane Chamakh. (The Sun)

Chelsea-kaptein John Terry vil at klubben skal gjøre han til den best betalte på Stamford Bridge, hvis han takker nei til tilbudet fra Manchester City. Terry har blitt tilbudt 2,5 millioner i uken av City. (Daily Star)

Arsenal holder på å skaffe seg den 17 år gamle Chelsea-vingen Frank Nouble. Han har avslått en proffkontrakt fra Chelsea. (Daily Mirror)

West Ham-sjef Gianfranco Zola vil ha Barcelona-spiss Eidur Gudjohnsen på lån ut sesongen. (Daily Star)

Liverpools midtbanespiller Xabi Alonso har fortalt manager Rafael Benitez at han vil til Real Madrid, men har ennå ikke levert inn en overgangssøknad. (Daily Star)

Aston Villa holder på å avslutte avtalene om overganger for Tottenham-spissen Darren Bent og Middlesbrough-vingen Stewart Downing. Samlet sum skal være på 240 millioner. (Daily Star)

Villa vil også legge inn et bud på 70 millioner for Leeds' Fabian Delph, som også er ønsket av Everton. (Daily Mirror)

Sunderland skal komme med et bud på 50 millioner for West Hams midtstopper James Collins. (Daily Mail)

Marseilles midtbanespiller Lorik Cana sier at han vil flytte til Everton og dermed droppe avtalen om å dra til Hamburg. Men bare hvis Everton legger inn et bud på 60 millioner for ham. (Daily Mail)

WBAs midtbanespiller Jonathan Greening skal være på vei til Fulham. En avtale på 25 millioner pluss vingen Hameur Bouazza skal være avtalt. (The Sun)

Tottenham har tilbudt 110 millioner for Sheffield United spillerne Kyle Walker og Kyle Naughton. (Daily Mirror)

Sheffield United skal på sin siden være ute etter Manchester City keeper Kasper Schmeichel. (Daily Mirror)

Everton-sjef David Moyes vil ha Port Vales tenåring James Lawrie på prøvespill. (Daily Star)

West Ham ving Julien Faubert er ønsket av Bayer Leverkusen (Daily Mirror)

Fulham vurderer sterkt å komme med et bud på den sørafrikanske midtbanespilleren Kagiso Dikgacoi, som nå spiller for Golden Arrows. (Daily Star)

Everton har blitt tilbudt Benficas midtbanespiller Hassan Yebda for 30 millioner. (Daily Mirror)

Stoke er klar med et bud på 7,5 millioner for Southamptons midtbanespiller Adam Lallana. O’lalla! Sorry. Men uansett får de konkurranse fra Wolverhampton. (Daily Star)

Burnley er klar for å signere høyrebacken Richard Eckersley etter at han avslo et nytt tilbud fra Manchester United. (Daily Mirror)

Newcastle-forsvarer Habib Beye insisterer på at han må få forlate klubben for å redde karrieren. Blackburn skal være en av de som er interessert i å signere spilleren (The Sun)

Burnley gjør seg klar for å signere en avtale med Hamilton-forsvareren Brian Easton for en startsum som skal være på 4 millioner. (The Sun)

Stiliyan Petrov er garderobens favoritt til å bli Aston Villa-kaptein. Martin O’Neill trenger en ny kaptein etter at han solgte Gareth Barry og Martin Laursen la opp. (Daily Mirror)

Ellers kan redaksjonsgruppen til Scandinavian True Blues informere om at:

City har lagt inn bud på 250 millioner for Fabiano fra Sevilla. Han er også ønsket av Milan, hvor han også helst vil dra, for 160 millioner.

Samuel Eto’o har innkalt til pressekonferanse hvor han vil informere at han vil se ut kontrakten. Barcelona vil selge spilleren for å finansiere David Villa fra Valencia, og de er neppe blide. City har trukket seg fra handelen om Eto'o, men det ryktes at de nå kan ta en u-sving.

City skal prøve seg på Portos Bruno Alaves dersom Terry-kjøpet går i vasken.

– De skal også prøve seg på Xabi Alonso og byr like mye som Real Madrid.

Wenger skal ønske seg et Adebayor-salg. Både Wenger og danske Niklas Bendtner vil nok ønske han bort så fort som fy.

Joleon Lescotts overgang fra Everton til City er lagt på is etter at City bare vil by 15 av de 20 millionene Everton krever. Det spørs om ikke spilleren selv presser igjennom en avtale siden han her blitt forspeilet en dobling av lønnen i City.

Det er bare å fortsette med å tipse redaksjonen om sladder. Vi elsker både sladder og tips.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag