*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Matteo Bazzi (EPA/Scanpix)

Ferguson slår tilbake mot Tevez og sier at Ronaldo kan returnere til Manchester United.

21.07.09 15:31

Etter at Tevez har spydd eder og galle mot Alexerguson den siste tiden, slår United-manageren tilbake. Nå sier han at Tevez ikke var verdt de 250 millionene som City betalte for ham. (The Guardian)

Inter-president Massimo Moratti er trygg på at det blir en byttehandel som inkluderer Barcelonas Samuel Eto’o med Zlatan Ibrahimovic. Inter vil også motta 390 millioner og Alexander Hleb på lån ut sesongen. (Inters hjemmeside)

Tottenham og Manchester City vil tilby Englands midtbanespiller David Beckham en sjanse til å returnere til Premier League fra USA, når Major League sesongen er over i oktober. (The Sun)

Manchester Citys-spilleren Elano kan komme til å dra på lån ut sesongen til tyske Köln eller italienske Inter. Elano fikk ikke være med på klubbens sesongoppkjøring i Sør-Afrika. (The Independent)

City er fremdeles trygg på at de kan få til en avtale for Chelsea-forsvarer John Terry, etter at de økte budet sitt til 400 millioner kroner. (Daily Star)

Evertons Joleon Lescott vil trygle manager David Moyes om å få prate med Manchester City. City skal være nære ved å tilby et forbedret bud på 180 millioner kroner. (The Times)

Everton skal i tillegg være nærme en signering for den svenske midtbanespilleren Rasmus Elm fra Kalmar. (Daily Mirror)

Aston Villa-sjef Martin O’Neill vil ha Tottenhams Jermaine Jenas for 100 millioner. (The Sun)

26 år gamle Jenas er også et mål for Inter, som kan tenke seg å bruke noen penger hvis de selger Zlatan. (The Guardian)

Aston VillasNigel Reo-Coker er ønsket for 30 millioner av Middlesbrough. Det kan også bli duket for en byttehandel hvor den tyrkiske spissen Tuncay Sanli går motsatt vei. Sanli blir verdsatt av klubben til 50 millioner. (Daily Mirror)

Tottenham ser ut til å miste sjansen de hadde på Real Madrids Klaas-Jan Huntelaar, som tydeligvis drar til Stuttgart for 180 millioner. (Daily Mirror)

Bordeaux spissen Marouane Chamakh har gitt opp håpet om å spille for Arsenal, men vurderer likevel Premier League. Sunderland, Blackburn, Tottenham og Fulham skal være interessert. (Daily Mirror)

Liverpools Andrea Dossena blir jaktet på av italienske Napoli. (The Times)

Bolton-manager Gary Megson har lagt inn et bud på Hulls 27 år gamle midtbanespiller Sam Ricketts. Budet skal være på 20 millioner kroner. (Daily Star)

Sunderland-manager Steve Bruce ender flørten med Wigans Lee Cattermole etter at et 60 millionersbud ikke ble godtatt. (Daily Star)

Sunderland vil også finne ut i dag om de har lykkes i å skaffe seg Portsmouths Peter Crouch. (The Telegraph)

Portsmouth vil på sin side prøve seg på tidligere Liverpool-spiller Steve Finnan, som nå spiller for Espanyol. Han skal erstatte Glen Johnson som har flyttet til Liverpool. (Daily Mirror)

Birmingham har mannet seg opp til å tilby 40 millioner for Readings 27år gamle ving, Stephen Hunt. (Daily Star)

Ellers må vi bare nevne at Svennis visstnok skal være den nye treneren til Notts County. (Times)

Portsmouth får sannsynligvis nye eiere i dag. Nok en gang blir et engelsk lag kjøpt opp av arabiske forretningsmenn. (Daily Mirror)

Vi har lovet mange ganger at vi skal slutte å skrive om Ronaldo i denne spalten. Det skjer nok ikke med det første. Alex Ferguson mener at Ronaldo kan returnere til Manchester United på et senere tidspunkt pga. kjærligheten hans til klubben. (The Sun)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag