*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Bare fantasien setter grensene for dagens rykter.

17.11.09 10:59

Arsenals midtbanespiller Cesc Fabregas har vært omsvermet av Barcelona i lang tid nå. Det nye nå er at Real Madrid har hevet seg inn i kampen, noe som kan bety en budrunde på Arsenals spanjol. Akkurat som da Real Madrids Florentino Perez vant presidenttittelen da han gikk til valg med lovnader om å skaffe Ronaldo, går nå alle kandidatene for presidentvervet i Barcelona ut og lover å hente Fabregas. Barcelona vil virkelig ha sin katalanske sønn tilbake, mens Real bare ser ut til å ville stikke kjepper i hjulene. (Daily Star)

Enda mer Fabregas. Det hevdes at Barcelona vil gjøre alt for å skaffe seg Fabregas og vil gå til skrittet med å tilby Yaya Toure og Bojan Krkic i tillegg til penger. Dette skal gjøre det lettere for Arsenal-manager Arsène Wenger å akseptere et salg av kapteinsjuvelen sin. (Independent)

Det går nærmest aldri en dag uten at Liverpools Mascherano blir linket bort fra klubben, men her begynner det å bli litt mystisk. Ifølge avisen skal Barcelona tilby både Yaya Toure og Bojan Krkic pluss penger for argentineren. Hørt den før? (Daily Express)

At Rafael Benítez har baller, betviler ingen. Nå viser han dem uansett frem ved å true med å slutte i Liverpool hvis eierne går til det dramatiske skrittet i å selge Fernando Torres.

Manchester Uniteds tredjekeeper, og det engelske landslagets førstekeeper, Ben Foster, ser ut til å være på blokken til Tottenham. Harry Redknapp er på jakt etter en ny keeper etter at Carlo Cudicini havnet på sykehuset etter en motorsykkelulykke. Foster skal være den perfekte erstatter i klubben som har storforbruk av keepere. (The Sun)

Enda mer keepermat. Portsmouth-keeper David James forsikrer England-sjef Fabio Capello at han vil være klar for neste års VM. Han trenger bare en liten pause for å hvile kneet litt først. (The Sun)

Manchester Uniteds Nani har ikke gravd seg dypt ned i klubbens historiebøker. Da hadde han funnet ut at når man kritiserer klubben eller manager Alex Ferguson, må man raskest mulig finne nødutgangen på Old Trafford før man blir hevet ut hovedinngangen. Italienske klubber står allerede klare for å ta imot portugiseren, og denne gangen hiver Fiorentina seg på interesselisten. Nani kan kjøpes for rundt 15 millioner pund. Men først vil de ha ham på lån i et halvt år. (Daily Mail)

Chelsea har store overgangsplaner. Siden de etter neste overgangsvindu muligens ikke får handle spillere på en stund, vil de gjøre et storinnkjøp. Dette inkluderer både etablerte stjerner og spillere som foreløpig bare har talent å vise til. De blåkledte har prøvd å sikre seg Valencia-spissen David Villa i lang tid, og nå ser det ut som om manager Carlo Ancelotti har bestemt seg for det samme. I tillegg er den italienske manageren svak for Real Madrid-forsvareren Ramos. En annen spiller som er i søkelyset til Ancelotti, er Evertons midtbanespiller Jack Rodwell. Men der vil de møte konkurranse fra Manchester United. (Daily Star)

Morroavisen The Sun mener å vite at Robin van Persie er desperat etter å komme seg inn på fotballbanen igjen. I sin iver har van Persie fløyet til Serbia for å motta en heller tvilsom behandling som inkluderer å bli gnidd inn i hestemorkaker. Vi anbefaler en dusj før han returnerer til fotballøyen igjen. (The Sun)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag