*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Manchester United og Liverpool får ikke kjøpe Carlton Cole.

24.11.09 12:43

West Ham-manager Gianfranco Zola insisterer på at klubben vil ikke selge Carlton Cole i januar. Verken til Manchester United eller Liverpool. Dette til tross for at de kan tjene rundt 200 millioner på et salg av 26-åringen. (The Sun)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Chelsea og Manchester United har bestemt seg for ikke å kjøpe Benficas Ángel Di María, etter at klubben krevde hele 350 millioner kroner for spilleren. Dermed er det fritt frem for at den argentinske vingen kan dra til kompisen Carlos Tevez og hans Manchester City istedet. City vil forresten også ha Simao Sambrosa fra Atletico Madrid. (Daily Telegraph)

Les også: David Beckham har astma.

Birminghams 40 millionersbud for Standard Lieges serbiske spiss, Milan Jovanovic har mislyktes. Dermed kan Manchester United, Tottenham, Aston Villa og Everton prøve seg. Everton prøvde seg faktisk med et bud på 100 millioner kroner i forrige sesong, uten å lykkes. Prisen har sunket kraftig fordi Jovanovics kontrakt med Standard Liege går ut etter denne sesongen. (Daily Mirror)

Sunderland-sjef Steve Bruce er villig til å ta i mot bud på forsvareren Anton Ferdinand. Så langt er det bare Tottenham som har vist interesse. Londonerne forbereder i disse dager et bud på rundt 60 millioner kroner. (Flere aviser)

Det kan bety slutten på Gareth Bales karierre i London-klubben, melder Daily Mirror.

Manchester City er et hakk nærmere signaturen til QPR-spilleren Rahem Sterling, etter at den unge spissen fortalte klubben om sitt ønske om å forlate klubben. 14-åringen har også tiltrukket interesse fra Manchester United, Liverpool og Arsenal.

Kaká innrømmer at han droppet å dra til Chelsea i sommer fordi han heller ville til Real Madrid. Det var visst nok hans store guttedrøm. (Daily Mail)

Tottenhams Jonathan Woodgate sier at han er helt uakuell til neste års VM i Sør-Afrika hvis han ikke snart blir frisk. Woodgate har bare spilt tre kamper i år, og er neppe inkludert i England-manager Fabio Capellos planer på det grunnlaget. (Daily Mirror)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag