Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: MIGUEL VIDAL (REUTERS)

Er dette Uniteds nye engel?

Manchester United forbereder et bud på Benficas kantspiller Angel di Maria, en spiller som er verdsatt til 20 millioner pund.

Karl Henry (27) er mannen som både Aston Villa, Sunderland og Blackburn vil hente fra Wolverhampton.

Liverpool skal ha tilbudt Javier Mascherano en ny toårskontrakt verdt 100.000 pund i uka, og Rafa Benitez sier at han ikke vil selge 25-åringen selv om Barcelona skulle smelle 50 millioner pund på kontorpulten hans.

Pengelisten: Arsenal forbi Chelsea

Det er tre år siden sist «verdens beste fotballspiller som aldri trener», Ledley King, spilte for England. Men, nå er Fabio Capello så desperat at han vurderer å ta med den kne-invalide Tottenham-stopperen i sommerens VM-tropp. Han må bare spørre Harry Redknapp pent om lov først.

Keeperjakten til Tottenham fortsetter. Nå er det Diego Alves fra Almeria som angivelig skal utfordre Huerelho «Blekkspruten» Gomes. Brasilianeren har nemlig begynt å smøre hanskene sine med Zalo igjen.

Les også: Vil kjøpe United for ni milliarder

Liverpools superstjerne Fernando Torres har bedt Rafa Benitez slutte å kjatre om faren for at han skal pådra seg skader når han spiller landskamp for Spania.

Den tidligere så brutale Arsenal-helten Martin Keown støtter Gunners-manager Arsène Wenger, og sier at de teknisk elegante spirrevippene fra Emirates trenger beskyttelse av menn i sort.

Kanskje er Sir Alex redd for at dommerne skal høre på Keown, for han innrømmer nå at Arsenal er en reell utfordrer til seriegullet: «Arsenal are now bang in the frame», sier Manchester United-bossen.

Ferguson tok seg også tid til å ringe Ryan Shawcross, mannen som smadret leggen til Arsenals Aaron Ramsey. Fergie kjenner Shawcross etter å ha trent ham i United, og mener at han ikke brekte beinet til Ramsey med vilje.

Den tidligere Tottenham-spissen Mido mener at hans egyptiske landsmann Zidan (28) kan være spissen Arsenal trenger. Zidan spiller i dag for Borussia Dortmund, kan ifølge Mido passe i et lag som spiller «vakker fotball som Arsenal».

Stephen Irelands fremtid i Manchester City er svært usikker, og det har fått alarmklokkene til å ringe hos Aston Villa, Manchester United og Valencia.

Michael Owen avviser at han kan komme til å forlate Manchester United til sommeren, og sier at han aksepterer rollen som tredje- eller fjerdefiolinist i bytte mot sjansen for å øke mengden sølvtøy i skapet.

Barcelona-flopp og nåværende Stuttgart-spiss Alexander Hleb drømmer seg tilbake til Premier League, og Manchester City og Aston Villa har hviterusseren på ønskelisten.

Ironisk: Portsmouth, som har fått barnevakter til å passe på egen økonomi, men det hindrer dem ikke i å gi fansen økonomiske råd på sin egen hjemmeside. Der er nemlig reklame for PFC Financial Services, som lover å løse din families pengeproblemer. - Det må være en syk spøk, sier en Portsmouth-fan til The Mirror.

Kilder: The Sun, Daily Mirror, BBC, Sky Sports, Daily Mail, Daily Telegraph.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag