RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Los Angeles eller Liverpool? Det valget er ikke like enkelt for alle.

* Landon Donovan jobber infernalsk med å utvide låneoppholdet i Everton. I utgangspunktet skulle amerikaneren vende hjem til LA Galaxy etter oppgjøret mot Birmingham, men Liverpool-klubben ønsker 28-åringens tjenester i ytterligere seks uker. Kanskje ikke så rart når man så en småsyk Donovans bidrag mot slutten av 5-1-triumfen over Hull City i helga. (Daily Mirror/Daily Star)

* Så kan man spørre seg hvor lurt det er å la en spiller fra en nasjon i samme VM-gruppe som England finne vårformen i Premier League, da... Men det er jo en annen sak!

* Daily Mirror skriver at både Michael Owen og Owen Hargreaves KAN rekke VM i Sør-Afrika til sommeren. Daily Express skriver at Wes Brown trolig er ute i seks uker med brudd i foten.

* William Gallas har slått opp leggskaden sin på treningsfeltet. Dermed blir det trolig nok en måned på sidelinja for Arsenal-stopperen. (Daily Mirror)

* Steve Bruce fortalte klubbeier Ellis Short at han kommer til å snu den negative trenden i Sunderland. Det er på høy tid etter at klubben befinner seg tre poeng over nedrykksstreken og er blant lagene med dårligst form i hele Premier League. (Daily Star)

* The Times skriver at Sunderland ønsker å sikre seg Jamie O’Hara til sommeren. 23-åringen er for tiden lånt ut fra Tottenham til Portsmouth.

* Alex McLeish har ikke fått sjansen til å bruke all verden av midlene klubbeier Carson Yeung frigjorde i forkant av januarvinduet. Skotten har lyst til å sikre seg Portsmouth-angriper Frederic Piquionne til sommeren. (Daily Mirror)

* De ansatte i Portsmouth har ikke hatt mye å juble for denne sesongen. Onsdag kan halvparten av klubbens 600 ansatte få permitteringsvarsel på grunn av fotballklubbens økonomiske uføre. (Daily Mail)

* El-Hadji Diouf skal angivelig ha banket opp en kvinne på kasino. Det kan koste Blackburn-vingen dyrt. Daily Express spekulerer i at fotballspilleren kan tilbringe de neste to «sesongene» bak lås og slå.

* Chelsea-unggutten Miroslav Stoch har imponert såpass i Steve McClarens Twente, at storklubbene Ajax og PSV ønsker å sikre seg midtbanespilleren. 20-åringen har satt inn 10 mål på 36 kamper i den nederlandske æresdivisjonen. (imscouting.com/BBC)

* Lokomotiv Moskva kommer til å gjøre et nytt forsøk på å hente Roman Pavlutsjenko fra Tottenham. (Daily Mail)

* Tusenvis av Manchester United-supportere planlegger å boikotte de første ti minuttene av Champions League-oppgjøret mot AC Milan onsdag. Markeringen er satt i stand for å markere misnøye mot klubbens amerikanske eiere. (Daily Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere