Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Joe Giddens (Pa Photos)

Det er offisielt: Nå kommer budet.

18.05.10 09:29

Bordeaux’ marokkanske landslagsspiss Marouane Chamakh er i London for å fullføre overgangen til Arsenal.

Arsenal har lagt inn et bud på Liverpools keeper Pepe Reina. Budet var på 14 millioner pund, men er blitt avvist av Liverpool. Arsène Wenger vil nå i stedet rette blikket mot Juventus-keeper Gianluigi Buffon.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).

Manchester United ønsker desperat å sette ny overgangsrekord, og forbereder håper at et bud på 50 millioner pund kan være nok til å få Franck Ribery fra Bayern München.

Den franske landslagsspilleren Sidney Govou er en ettertraktet herremann nå som kontrakten hans med Lyon går ut. West Ham er angivelig mest sannsynlig hans nye arbeidsgiver, etter at London-klubben skal ha kommet med et bedre tilbud enn Birmingham og Sunderland.

Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Birmingham skal også ha misset i sitt forsøk på å hente en annen franskmann, nemlig Charles N’zogbia. Wigan skal ha avslått et bud på åtte millioner pund på kantspilleren.

Det er så godt som offisielt. Javier Mascherano mistrives skikkelig i Liverpool, og kommer til å forlate Anfield i løpet av sommeren.

Avram Grant skal ha sagt ja til å ta over som West Ham-manager.

Når José Mourinho tar over Real Madrid, er Rafael Benítez mannen som skal erstatte ham i Inter. Aston Villa har gitt klar beskjed til Liverpool om at de har å ligge unna Martin O’Neill når de så skal finne sin nye manager.

I det røde hjørnet: Barcelona. I det blå hjørnet: Chelsea. Premie: Fernando Torres.

Barcelona har bestemt seg for å gjøre alvor av all flørting. Nå kommer det en offisiell henvendelse til Arsenal om Cesc Fabregas.

Manchester City har satt av 20 millioner pund, eller 25 millioner pund avhengig av om du spør Daily Mail eller The Sun, til å kjøpe Benficas forsvarer David Luiz.

Tidligere Lillestrøm-spiller Robert Koren får ikke fornyet kontrakten sin med West Bromwich. Stoke står klare til å sikre seg den slovenske landslagskapteinens signatur. Newcastle, Celtic og Hanover 96 er også ute etter Koren.

I en ny vending har Dimitar Berbatov nå sverget troskap til Manchester United, som han kaller verdens beste lag.

Everton har bestemt seg for å beholde forsvarer Phil Jagielka, som står på listene til både Manchester United og Arsenal.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.