RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Barry Coombs (PA Photos)
Han er på Manchester Uniteds ønskeliste.

Nei, sier Manchester City-manager Roberto Mancini, Emmanuel Adebayor skal ikke vekk fra klubben.

- Vi jobber med det, sier Barcelona, og sikter selvfølgelig til en eventuell overgang for Cesc Fabregas fra Arsenal. Barcelona kan tenke seg å kjøpe for 30 millioner pund, mens Arsenal kan tenke seg å selge for omtrent det dobbelte. Vi har garantert ikke hørt siste nytt om dette.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-): Få PL-ryktene på sms

Barcelona er lei det evinnelige styret rundt Zlatan Ibrahimovic, og vurderer å selge svensken. Det passer nok Manchester City utmerket.

Manchester Citys ettertraktede hissigproppen Craig Bellamy innrømmer at han kan tenke seg å spille for dra til hjembyen og spille for Cardiff City.

I motsetning til britisk presse hevder City-manager Roberto Mancini at handlelisten hans er kort og konsis.

Manchester United har nå kastet seg inn i kampen om Evertons Mikel Arteta, som ikke klarer å bli enig med sin nåværende klubb om en kontraktsforlengelse.

Stoke kan komme til å smadre sin overgangsrekord med et bud på 12 millioner pund for West Ham-spiss Carlton Cole.

En overgang som faktisk kan komme til å skje denne uken er West Bromwichs signering av den spanske midtstopperen Pablo Ibanez fra Atlético Madrid. Ibanez kommer i så fall gratis.

West Bromwich har noe annet på vei inn også, nemlig tre millioner pund for Jonathan Greening som trolig gjør låneoppholdet i Fulham permanent.

Liverpool håper å skremme Chelsea fra å hente Yossi Benayoun ved å kreve ti millioner pund for spilleren. Chelsea har angivelig budt fem millioner pund for israeleren.

Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

AstonVilla er også interessert i Benayoun, mens Liverpool vil ha James Milner i retur.

I dag er det Arsenal og Tottenham som leder kampen om å hente Joe Cole fra Chelsea.

Nyopprykkede Blackpool vil låne 19 år gamle Danny Welbeck fra Manchester United i comebacksesongen i Premier League.

Birmingham har gitt opp å hente Wigan-ving Charles N’Zogbia, men jakter på både Celtics Aiden McGeady og Hulls Stephen Hunt. Hunt er også på blokka til Wolverhampton, West Ham og West Bromwich.

Tottenham-manager Harry Redknapp får kanskje et tilbud han ikke kan si nei til. Den ambisiøse Dubai-klubben Al-Ahli vil ha ham som trener i et nytt forsøk på å få skikk på fotballen i Midtøsten.

Det engelske landslaget skal ha vunnet kampen om å beholde trener Fabio Capello også etter VM, noe som fører til at Inter nå jobber hardt for å hente Rafael Benítez fra Liverpool.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere