*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Barry Coombs (PA Photos)

Han er på Manchester Uniteds ønskeliste.

Nei, sier Manchester City-manager Roberto Mancini, Emmanuel Adebayor skal ikke vekk fra klubben.

- Vi jobber med det, sier Barcelona, og sikter selvfølgelig til en eventuell overgang for Cesc Fabregas fra Arsenal. Barcelona kan tenke seg å kjøpe for 30 millioner pund, mens Arsenal kan tenke seg å selge for omtrent det dobbelte. Vi har garantert ikke hørt siste nytt om dette.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-): Få PL-ryktene på sms

Barcelona er lei det evinnelige styret rundt Zlatan Ibrahimovic, og vurderer å selge svensken. Det passer nok Manchester City utmerket.

Manchester Citys ettertraktede hissigproppen Craig Bellamy innrømmer at han kan tenke seg å spille for dra til hjembyen og spille for Cardiff City.

I motsetning til britisk presse hevder City-manager Roberto Mancini at handlelisten hans er kort og konsis.

Manchester United har nå kastet seg inn i kampen om Evertons Mikel Arteta, som ikke klarer å bli enig med sin nåværende klubb om en kontraktsforlengelse.

Stoke kan komme til å smadre sin overgangsrekord med et bud på 12 millioner pund for West Ham-spiss Carlton Cole.

En overgang som faktisk kan komme til å skje denne uken er West Bromwichs signering av den spanske midtstopperen Pablo Ibanez fra Atlético Madrid. Ibanez kommer i så fall gratis.

West Bromwich har noe annet på vei inn også, nemlig tre millioner pund for Jonathan Greening som trolig gjør låneoppholdet i Fulham permanent.

Liverpool håper å skremme Chelsea fra å hente Yossi Benayoun ved å kreve ti millioner pund for spilleren. Chelsea har angivelig budt fem millioner pund for israeleren.

Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

AstonVilla er også interessert i Benayoun, mens Liverpool vil ha James Milner i retur.

I dag er det Arsenal og Tottenham som leder kampen om å hente Joe Cole fra Chelsea.

Nyopprykkede Blackpool vil låne 19 år gamle Danny Welbeck fra Manchester United i comebacksesongen i Premier League.

Birmingham har gitt opp å hente Wigan-ving Charles N’Zogbia, men jakter på både Celtics Aiden McGeady og Hulls Stephen Hunt. Hunt er også på blokka til Wolverhampton, West Ham og West Bromwich.

Tottenham-manager Harry Redknapp får kanskje et tilbud han ikke kan si nei til. Den ambisiøse Dubai-klubben Al-Ahli vil ha ham som trener i et nytt forsøk på å få skikk på fotballen i Midtøsten.

Det engelske landslaget skal ha vunnet kampen om å beholde trener Fabio Capello også etter VM, noe som fører til at Inter nå jobber hardt for å hente Rafael Benítez fra Liverpool.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.