RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Manchester United gir endelig lyd fra seg på overgangsmarkedet.

Chelsea trapper opp kampen om Fernando Torres. Klubbens eier, Roman Abramovich, har tatt turen til VM-sluttspillet i Sør-Afrika for å sikre seg signaturen til spanjolen. Med seg i kofferten har Abramovich 500 millioner kroner. De blå har allerede tilbudt Liverpool 350 millioner kroner for spissen, men også Manchester City er interessert i Torres.

Om en overgang til Chelsea blir aktuelt for Torres, bytter han kanskje plass med Joe Cole. Sistnevnte har ikke lenger kontrakt på Stamford Bridge og Roy Hodgson skal være ivrig på å signere midtbanespilleren, som også linkes til Tottenham.

Carlo Ancelotti jakter også på tyske Sami Khedira. Stuttgart-spilleren har en prislapp på over 100 millioner kroner.

Diego Forlan har igjen blitt et hett navn etter at Uruguay tok seg til semifinale i VM og kjemper om finaleplass. Den tidligere Manchester United-spissen hevder imidlertid at han aldri vil spille i den engelske ligaen igjen.

Harry Redknapp, som har vært av de ivrigste Forlan-tilhengerne, sier nå at Atletico Madrid-spilleren uansett ikke er aktuell for Tottenham fordi han blir for dyr.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Manchester United har vært stille på overgangsfronten, men er nå i ferd med å åpne lommeboka. Klubben har lagt inn et bud på nederlandske Wesley Sneijder, som har nettet fire ganger i VM så langt. Inter tilbys 250 millioner kroner for midtbanekjempen.

Bayern Münchens tyske landslagsstjerner er populære navn i England, men Bundesliga-klubben advarer Chelsea og United mot å vise for mye interesse i spillerne. De blå ønsker seg Bastian Schweinsteiger og Thomas Müller, mens Alex Ferguson ser på Philipp Lahm.

En avtale mellom Arsenals Cesc Fabregas og Barcelona nærmer seg. Pep Guardiola befinner seg i Sør-Afrika og har med seg penn og papir.

Rafa Benitez, som har overtatt som trener i Inter etter at han fikk sparken i Liverpool, henter kanskje en av sine gamle spillere til Italia. Forsvareren Glen Johnson er ment som en erstatter for Maicon, som er på vei til Real Madrid. Om Liverpool-spillerens overgang ikke skulle gå i boks, ser Benitez også på Tottenhams Gareth Bale som en mulighet.

West Ham har lagt inn et 50-millionersbud på meksikanske Pablo Barrera.

Manchester City har gitt Valencia beskjed om at Robinho gjerne lånes ut kommende sesong. På den måten får Eastlands hjelp til å betale deler av ukeslønna på over én million kroner.

Facebook kan bli den nye sponsoren til den engelske landslaget.

Kilder: Daily Telegraph, The Sun, Daily Express, Daily Mail, Daily Mirror.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere