Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Sjekk hvem som vil betale 200 millioner kroner for Didier Drogba.

Forrige sesong ble han toppscorer i Premier League, og spilte en usedvanlig viktig rolle da Chelsea gikk til topps i den engelske toppdivisjonen. Men Didier Drogba har likevel til stadighet blitt linket bort fra Stamford Bridge de siste sesongene, og denne sommeren er ingenting forandret. Ikke uventet er det Manchester City som har meldt sin interesse for ivorianeren, og ifølge Drogbas agent skal en overgang til City verdt rundt 200 millioner kroner være på trappene.

Det er imidlertid ikke bare Drogba som kan få navnet sitt bakpå en lyseblå trøye i løpet av kort tid. Også Mario Balotelli skal være nær en overgang til den styrtrike klubben, og representanter fra City skal reise til Italia tirsdag for å sluttføre forhandlingene for 19-åringen. Overgangssummen skal ligge på rundt 350 millioner kroner, en sum ingen andre vil matche.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Når det ikke skrives om Manchester City på ryktebørsen, skrives det som regel om Francesc Fabregas, og dagens utgave av ryktene er intet unntak. Hva som egentlig foregår i denne transfersagaen har nok de fleste for lengst gitt opp å holde seg oppdatert på, men siste nytt skal i hvert fall være at Barcelona skal være villig til å legge et nytt bud på bordet for spilleren. Forventet resultat er at Arsenal sier nei takk.

Fra en Arsenal-spanjol til en Arsenal-franskmann. Williams Gallas er stort sett bare sur og lite trivelig, og slike folk setter mann pris på i Hellas. Panathinaikos skal være villig til å hente midtstopperen, som for tiden står uten kontrakt på The Emirates, og grekerne skal være villig til å cashe ut rundt 250.000 i uka, samt en sign-on-fee på rundt 10 millioner kroner.

En annen franskmann vi har blitt bedre kjent med de siste dagene er Nice-spissen Loic Remy. Mannen som av sin agent har blitt kalt guds gave til fotballen (ta den, Tommy Svindal Larsen) er ønsket i både West Ham og Liverpool, skal man tro avispoetene på balløya. Overgangssummen skal ligge på rundt 120 millioner, og så langt har ingen av klubbene innfridd.

West Ham-manager Avram Grant har for øvrig også et annet alternativ på blokka. Argentinske Milton Caraglio, som kan skues i all sin prakt på treningsfeltet til Rosario Central, skal være et alternativ som «The Hammers» vil kikke nærmere på.

Sunderland-nytt er alltid godt nytt, og travle Steve Bruce har også kapret noen spaltemeter denne tirsdagen. Bruce vil nemlig: 1) Hente sin gamle elev Titus Bramble til Sunderland fra Wigan. 2) Sikre seg Sol Campbell på gratis overgang, og 3) Punge ut rundt 60 millioner for å hente midtbanespilleren med det klingende navnet Karim Matmour. Han fra Algerie, du vet.

Vi setter oss i elbilen og tøffer videre til Newcastle. Klubben er tilbake i Premier League, og det skal feires med å hente den 23 år gamle midtstopperen Yohan Benalouane fra St. Etienne.

I vår faste spalte «Stoke selger spillere» kan vi dag melde at Liam Lawrence skal være på vei til Celtic. Bare tull og tøys vil nok de fleste på Britannia hevde, og det hjelper vel i grunn heller ikke så mye når vi oppgir at det er The Sun som er kilde for nyheten. Æsj! Overgangen skal være verdt rundt 20 millioner.

Martin Jol er ønsket som ny Fulham-sjef , og den tidligere Spurs-bossen lokkes med penger å rutte med. Rundt 200 millioner for å være mer presis. En slump av dette vil han bruke på å hente Robbie Keane til Craven Cottage. Harry Redknapp ser allerede på muligheten for å hente Keane tilbake til White Hart Lane i januar 2011.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Martin O'Neill er også interessert i å bruke penger. Rundt 100 millioner kroner kan finne veien inn på bankkontoen til Celtic, om de sender vingen Aiden McGeady mot Birmingham.

En annen Birmingham-klubb, med det avslørende navnet Birmingham City, skal være på jakt etter litt latinske rytmer til underholdningsinnslaget på St. Andrews. Humberto Suazo er den ene mannen, mens Juan Roman Riquelme er den andre. Det kan bli hett i den engelske industribyen til høsten. Hold deg i skinnet, John Carew!

Kilder: BBC, The Sun, Daily Mail, Daily Telegraph, The Guardian, Daily Mirror.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett