RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pier Paolo Cito (Ap)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Tottenham planlegger en alvorlig spissjakt, men sliter med internkommunikasjonen.

Fellingstillatelsen på fotballspillere er midlertidig inndratt for europeiske toppklubber frem til januar. Men fram til da bruket blant annet Tottenham tiden på å finsikte en rekke bytter.

Newcastles Andy Carroll har scoret fire mål så langt denne sesongen, og skal angivelig toppe Tottenhams liste. I januar kan han angivelig bli tilgjengelig for rundt 60 millioner kroner.

Tottenham kobles også til Lazios argentinske spiss Mauro Zarate, som kan være tilgjengelig for i underkant av 200 millioner kroner. Tottenham var nær ved å hente ham i sommer, ifølge spillerens agent, og de skal fortsatt være interessert.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

I kveld debuterer Tottenham for øvrig i Mesterligaen, og viste allerede ved avreise til Bremen nybegynnertakter. Nykommer Sandro hadde nemlig ikke fått beskjed om at han ikke var i troppen, og ble stående igjen i avgangshallen på Stansted.

Manchester United ønsker å forsterke forsvaret med Birminghams midtstopper Scott Dann.

Alex Ferguson røper det alle vet, at han var interessert i å hente David Villa fra Valencia i sommer, før Barcelona kjøpte spissen for 350 millioner kroner.

Amerikanske Landon Donovan var på utlån hos Everton i fjor, og nå ønsker de blå å hente angriperen på permanent basis. LA Galaxy vil ha 110 millioner kroner for ham.

Basels kantspiller Xherdan Shaqiri håper på en overgang til Liverpool i vinter.

Manchester City har naturligvis ikke gitt opp spillerjakten. Genks sørafrikanske forsvarsspiller Ngongca Anele hevder at City er interessert i å hente ham.

Stuart Pearce blir IKKE mannen som tar over når Fabio Capello gir seg som engelsk landslagssjef etter EM i 2012, ifølge Trevor Brooking, som er FAs direktør for utvikling.

Dommer Martin Atkinson blåste av kampen mellom Everton og Manchester United akkurat i det Everton hadde en sjanse til å avgjøre kampen med en 4-3-scoring. Nå er han blitt degradert, og skal være fjerdedommer når Sunderland møter Arsenal på lørdag.

Benni McCarthy er bøtelagt av West Ham fordi han ikke har klart klubbens frist for å gå ned 13 kilo.

Mer trøbbel i West Ham. Tal Ben Haim har trukket seg fra klubbens kamp mot Stoke på grunn av den jødiske høytiden Yom Kippur. Det samme har for øvrig manager Avram Grant.

Fulhams stopper Chris Baird signerer en ny kontrakt i løpet av dagen.

Bolton, Blackpool og West Bromwich er alle interessert i Barnsley-ving Adam Hammill.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

(Kilder: The Sun, BBC, Sportinglife, Daily Mail, Talk Sport, Caughtoffisde.com, Daily Mirror)

Spill direkte på langoddsen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere