RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Nick Potts / Pa photos
Sist oppdatert:
Brede Hangeland jaktes av større klubb, mens Manchester United vil kapre landslagsspiller fra Tottenham.

* Brede Hangeland har med jevne mellomrom blitt linket til Arsenal. Den norske Fulham-midtstopperen skal fortsatt være på bynaboens radar, og Arsenal planlegger å legge 22 millioner pund på bordet i januar for Hangeland og Ajax' keeper Maarten Stekelenburg, skriver caughtoffside.com.

* Newcastle vurderer å hente Fiorentinas spiss Alberto Gilardino ved første anledning. 12,5 millioner pund er beløpet Newcastle skal være villige til å betale for 28-åringen, skriver TalkSport.

* Shay Given har mistet keeperplassen i Manchester City til mannen som ser ut til å bli Englands førstekeeper i mange år fremover, Joe Hart. Den irske landslagskeeperen ønsker spilletid, og det kan han nå få i Roma. Irlands landslagstrener Giovanni Trapattoni oppforderer Given til å la seg friste av Romas tilbud om en overgang til serie A, skriver Daily Mirror.

* Inters nigerianske spiss Victor Obinna ble i 2008 beskrevet av daværende Inter-trener Jose Mourinho som en av klubbens mest spennende talenter. Men han fikk få sjanser på et stjernespekket Inter-lag og var lånt ut til Malaga forrige sesong. Nå har Obinna en utlånskontrakt med West Ham, og der ønsker han å bli værende, skriver Daily Mirror. Det kan fort vise seg at 23-åringen får ønsket oppfylt, all den tid West Ham har en utkjøpsklausul med Inter.

* Tottenham vil hente den 23 år gamle spissen Kevin Gameiro fra Lorient, melder Tutto Mercato. Også flere franske klubber skal være ute etter Gameiro, med Olympique Marseille i spissen. Gameiro scoret 17 mål på 35 kamper forrige sesong og er verdsatt til mellom 10 og 15 millioner euro.

* Dagens tall er uten tvil 23. Manchester United har lagt ut agn etter Tottenhams engelske landslagsspiller Tom Huddlestone og ønsker å sikre seg 23-åringen i januar. Huddlestone står med tre landskamper for England siden 2009, men kom akkurat ikke med i Englands 23-mannstropp i VM. Det forhindrer ikke manager Alex Ferguson i å ville hente midtbanespilleren som er verdsatt til 16 millioner pund, skriver caughtoffside.com.

* Men Ferguson ønsker også å gjøre endringer i både de bakre og de fremste rekker i januar. Nærmere bestemt inn med en midtstopper og ut med en spiss. Aston Villas Ciaran Clark står på ønskelista, mens Michael Owen vil bli tilbudt Aston Villa som en del av avtalen, melder caughtoffside.com.

* Og den eksentriske skotten gir seg ikke der. Manchester United vil hente over Brasils og Internacionals unge stjerneskudd Andrigo på prøvespill. Også Barcelona er interessert i å titte nærmere på 15-åringens kvaliteter, melder Daily Mirror.

(Kilde: BBC, Wikipedia, imscouting)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere