RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: HRVOJE POLAN (Afp)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Kampen om toppscorer (17) avgjort.

Arsenal har angivelig vunnet kampen om signaturen til supertalentet Romelu Lukaku (17), som ble toppscorer i belgisk toppserie i fjorårssesongen. Lukaku er verdsatt til rundt 120 millioner kroner.

På vei vekk fra Arsenal for omtrent samme sum er Denilson, som Barcelona gjerne vil sikre seg.

Manchester Citys Yaya Toure ønsker seg tilbake til Barcelona.

Tottenhams midtbanespiller Jamie O’Hara føler at han har vært ung og lovende lenge nok nå, og håper å bli solgt til West Ham i januar.

Chelsea forbereder angivelig et bud på Real Madrid-forsvarer Pepe, men en overgang kan også drøye. Chelsea er visstnok villig til å vente i to år - da kan portugiseren gå gratis. Chelsea skal allerede ha vært i kontakt med spillerens representant og lagt et forslag på bordet som inneholder en ukelønn på 60.000 pund fra 2012. Spilleren krever imidlertid 85.000 pund i uka - skulle bare mangle - og det skal Chelsea faktisk være villig til å betale om de får ham gratis sånn ellers.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Liverpool forbereder seg på det ene og det andre, men overgangsmessig venter de bud på Pepe Reina, Steven Gerrard og Fernando Torres. Klubben ønsker nok i utgangspunktet å beholde stjernetrioen, men Arsenal finsikter Reina, Manchester Citys glupske øyne er på Torres og Silvio Berlusconi ønsker å styrke sitt Milan med Gerrard.

Liverpool jobber visst fortsatt med å hente Valencia-spiss Juan Mata, en handle som visstnok kommer til å skje dersom oppkjøpet til New England Sports Ventures går gjennom.

De italienske klubbene Fiorentina og Sampdoria er interessert i Aston Villas John Carew.

Mer om det her: - Italienere på Carew-jakt

Manchester City og Chelsea vurderer Benfica-forsvarer David Luiz.

Newcastles spanske spiss Xisco blir trolig lånt ut i løpet av kort tid.

Sven-Göran Eriksson skal bygge opp Leicester til gamle høyder, og hans første signering kan bli tidligere RBK-back Fredrik Stoor. Stoor sliter mye benk i Fulham, og Eriksson håper å få låne ham ut året.

Fulham studerer for øvrig Trelleborg-keeper Viktor Noring, og ser på svensken som en mulig erstatter dersom Mark Schwarzer skulle forlate Craven Cottage.

Derby er på jakt etter Blackburns U21-keeper Frank Fielding og håper å få låne ham fort som fy etter at førstekeeper Stephen Bywater som har skadet håndleddet.

Manchester Uniteds Owen Hargreaves gir snart opp. Han gjør nå comeback etter kneskade for n-te gang. Og dette forsøket vil bli det siste. Går det ikke nå, legger midtbanespilleren opp.

Branislav Ivanovic skal være nær å signere en ny kontrakt med Chelsea.

Sunderland vil skrive en permanent avtale med Ahmed Elmohamady på nyåret for å sikre seg at spilleren ikke havner i andre Premier League-klubber.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

(Kilder: Daily Mirror, The Sun, Daily Mail, Caught Offside, BBC, The Guardian, I'm Scouting, Sporting Life, Goal.com)

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere