Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Shaun Wright-Phillips kan komme til å følge etter Mark Hughes til Fulham.

Shaun Wright-Phillips får lite spilletid under Roberto Mancini, og forlater trolig Manchester City i januar. Mark Hughes, som hentet vingen til City, er fremdeles en stor fan av den vesle landslagsspilleren. Nå ønsker waliseren å hente Wright-Phillips til Fulham. Prislappen skal ligge på rundt 35 millioner kroner, melder The Sun.

Wayne Bridge er heller ikke blant den italienske managerens favoritter. Nå prøver West Ham å få til en låneavtale for venstrebacken før lørdagens møte med Arsenal. The Hammers skal etter planen betale hele lønnen til Bridge, som ligger på over 600.000 i uken.

I den røde delen av Manchester ser det ut til at en defensiv midtbanespiller står på handlelista. For ikke lenge siden svermet ryktene om en United-overgang rundt Lassana Diarra. Nå har Ferguson kastet blikket sitt på Barcelonas Sergio Busquets. United skal være villig til å betale rundt 225 millioner for den spanske verdensmesteren. Katalanerne har Javier Mascherano som backup og kan være villig til å la en av de to gå.

Edinson Cavani er ønsket av flere toppklubber i Premier League. Nå går Napoli-president Aurelio De Laurentis ut og advarer alle kjøpekåte klubber. Presidenten vil ikke selge toppscoreren i Serie A uansett pris.

Det er mye rykter rundt Tottenham i disse dager. I dag skriver Daily Mail at London-klubben skal være klar til å legge inn et bud på Steven Pienaar. En annen engelsk avis linker Chelsea til samme spiller. Mer overraskende er det kanskje at Harry Redknapp ønsker å hente 33 år gamle Phil Neville til klubben.

Chelsea får kamp om underskriften til det 15 år gamle supertalentet Lucas Piazon. Brasilianeren beskrives som den nye Kaka, og er sterkt ønsket av Inters nye sjef Leonardo. Underskriften til Sao Paulo-spilleren skal være en av Leonardos hovedprioriteringer.

I Birmingham kjemper klubbene om å hente Blackpools stjerneskudd Charlie Adam til byen. Både Birmingham og Aston Villa er klare til å legge inn et bud på rundt 30 millioner kroner for midtbanespilleren.

Manuel Almunia har ifølge Daily Star fortalt nære venner at hans fremtid er et annet sted enn på Emirates. Nå linkes den spanske keeperen til tyrkiske Galatasaray. 33-åringen har falt i rang i Arsenal, og ser nå ut til å være tredjevalg.

Kenny Dalglish har allerede hentet nye trener til Liverpool. Nå starter jakten på nye spillere. Sevillas angrepsspiller Alvaro Negredo ses på som en god investering på Anfield. 25-åringen vil trolig koste Merseyside-klubben rundt 150 millioner kroner.

Hvis noen ikke skulle ha fått med seg det, er alt håp ute for Blackburn med tanke på å hente Ronaldinho til Ewood Park. Flamengo melder på sin hjemmeside at 30-åringen er klar for den brasilianske toppklubben.

En som trives godt på Ewood Park er Michel Salgado. Den tidligere Real Madrid-spilleren ønsker å forlenge sitt opphold i Blackburn.

Newcastle har sendt Tamas Kadar på utlån til Huddersfield Town. Den 20 år gamle ungareren er aktuell til tirsdagens kamp mot Plymouth Argyle

Manchester United føler tydeligvis ikke at de har gjort noe scoop i Anders Lindegaard. Stadig linkes nye keepere til Old Trafford. Daily Express hevder at Ferguson er klar for å legge inn et bud på Sunderlands skotske keeper, Craig Gordon.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene