*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Riccardo De Luca / Ap

Liverpool og Tottenham kjemper om Roma-stjerne.

08.03.11 11:20

Liverpool og Tottenham er igjen i kamp om Roma-spiller Mirko Vucinic.

Agenten hans har uttalt at Roma trolig vil lytte til bud på 27-åringen til sommeren. Vucinic var også i Tottenham og Liverpools søkelys i januar.

De italienske gigantene Juventus har begynt å snuse på Boltons svenske spiss Johan Elmander.

Elmander er kontraktsløs til sommeren, og det spørs om ikke han lar seg friste av det italienske livet og en tilværelse hos «den gamle dame».

Chelsea, Arsenal og Manchester City har alle brettet opp ermene og er klare for en budkrig om Borussia Dortmunds midtstopper Neven Subotic.

Serberen, som nylig ble linket til Manchester United, er verdsatt til 20 millioner pund.

Stoke skal være interessert i å hente Stephen Carr til klubben. Det vites ikke om Birmingham-backen er interessert i en overgang.

35-åringen har vel heller ikke vist at de gamle er eldst denne sesongen, og har vært innblandet i mange baklengsmål for Birmingham.

Uansett, Stoke skal være interessert.

Real Madrid skal ha fattet interesse i Arsenals japanske ving Ryo Miyaichi, som nå er på lån i Feyenoord i Nederland. Der har han vist nok til at nederlandsk presse har gitt ham kallenavnet «Ryodinho», etter brasilianske og mer kjente Ronaldinho.

Middlesbrough håper å signere Birminghams keeper Maik Taylor på lån, nå som førstekeeper Jason Steele ble skadet i helgen som var.

Den rutinerte keeperen står bak Ben Foster i keeperkøen hos Birmingham, og vil trolig være interessert i en overgang.

Liverpool skal ha fått avslått et bud på Middlesbroughs 18-åring Cameron Park, og planlegger å komme tilbake med et forbedret bud. Så gjenstår det å se om Middlesbrough vil slippe unggutten til Anfield.

Park sammenlignes med Stewart Downing og Adam Johnson.

Everton vil sikre seg flere år med Sylvain Distin, og David Moyes og co skal ha tilbudt franskmannen ny kontrakt.

Til slutt: Aston Villa-spiss Nathan Delfouneso kan havne i Championship-klubbene Burnley eller Ipswich, da begge har lyst til å sikre seg 20-åringen på lån. Det er ryktet sitt, dere!

Kilder: BBC, Metro, Sunday Mirror, Mail on Sunday, CaughtOffside.com, Goal.com, Daily Star Sunday, Sunday Express, Sky Sports, Sportinglife.com

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.