Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Ross Kinnaird (Getty Images Sport)

En av Uniteds største stjerner kan forsvinne fra Old Trafford.

Ryktene svirrer i Premier League om dagen, om mange har lyst til å forsterke. Her er ryktene vi fant i dag.

Liverpool og manager Kenny Dalglish har fått sansen for Real Sociedads Xabi Prieto. Vingen er verdsatt til 10 millioner pund, og engelskmennene ser for seg en overgang til sommeren når overgangsvinduet åpner.

Arsenal planlegger å innkalle Gael Clichy til avgjørende kontraktsamtaler. Skriv under eller bli solgt! Arsene Wenger & co har pekt ut Celtics Emilio Izaguirre som en mulig erstatter, men den honduranske 24-åringen kan bli for dyr for Wengers smak.

Manchester Uniteds Dimitar Berbatov kan returnere til Tyskland. 30-åringen linkes til Bayern Munchen, som har begynt å ane en mulighet for å hente ham fra Old Trafford, da kontraksforhandlingene med United ser ut til å ha gått i vranglås.

Tottenham er klare til å legge fem millioner pund på bordet for å lokke til seg Joe Cole fra Liverpool. Cole har ikke fått det til å fungere på Anfield, og Tottenham-manager Harry Redknapp skal se på Cole som en idéell forsterkning.

Real Madrid og Chelsea vil ha samme spiller. Denne gangen snuser de to storklubbene på Evertons Marouane Fellaini, og prisen sies å ligge på rundt 22 millioner pund.

Real Madrid kan også minske spillerstallen. Nå er det Fernando Gago som ryktes å være på vei bort fra klubben. Premier League-klubber som Tottenham, Liverpool og Everton skal være interessert. 24-åringen sies å ha en prislapp på 10 millioner pund.

Manchester City ønsker også å forsterke. Nå har de sirklet inn Wolverhampton-keeper Wayne Hennessey, som de ønsker for å skape mer konkurranse om keeperplassen, der Joe Hart er soleklart førstevalg for øyeblikket.

Craig Bellamy har nå uttalt at han kommer til å gå tilbake til Manchester City neste år, når lånet hos Cardiff er over. Bellamy er innstilt på å ta opp plassen om spilletid med stjernegalleriet til City.

Noe som taler til Bellamys fordel, er at City kan miste sin beste spiller, Carlos Tevez. Juventus planlegger nemlig å hente argentineren til Italia til sommeren.

Liverpool har slitt på venstre back siden John Arne Riise forlot klubben. Nå er de ute etter rivalen Evertons Leighton Baines. Det har de fått beskjed om å glemme, sier ryktene. 26-åringen skal ingen steder.

Fulhams midtbanespiller Zoltan Gera er kontraktsløs til sommeren. Klubber i Italia og Spania skal være interessert, men Gera har ikke bestemt seg for hvor han vil spille.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.