RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: IAN KINGTON (Afp)
Sist oppdatert:
Chelsea er muligens i ferd med å gå totalt amok. Sjekk hvilke 12 spillere som er ønsket på Stamford Bridge.

Chelsea har de siste par årene plutselig blitt lillebror når det gjelder milliardærinvesteringer. Manchester City har tatt pengegaloppen til nye høyder, men i sommer skal Chelsea angivelig ha store planer om å svare. Rundt 700 millioner kroner skal være satt av til å hente spillerne som skal sikre både Premier League og Champions League-triumfer neste år. Det er The Sun som melder dette, så saltklypen må tas i bruk, men avisen nevner i hvert fall Cesc Fabregas, Gareth Bale og Gegory van der Wiel som førstevalgene.

Resten av ønskelisten skal bestå av Wesley Sneijder, Thomas Müller, Adam Johnson, Matt Jarvis, Ashley Young, Jack Rodwell, Marouane Fellaini, Luka Modric og Andrej Arsjavin.

Før vi går videre vil vi minne om konkurransen som foregår på våre Facebook-sider: Den som legger inn det kuleste overgangsryktet, fiktivt eller ekte, skrevet på den morsomste måten, får skrive Nettavisens Premier League-rykter en valgfri dag i neste uke. Du kan legge inn så mange forslag du vil. Sportsredaksjonen vil kåre vinneren. Husk å «like» oss også da.

Klikk her for å delta.

Så tilbake til virkeligheten(?):

Blackburn skal være svært nær å lande en overgang for Freiburg-spiss Papiss Cisse (22) for 115 millioner kroner.

Slettes ikke, sier Inters president på spørsmål om klubben har hatt samtaler med Manchester City med tanke på å hente Carlos Tevez til Milano.

Slettes ikke, sier også presidenten i Napoli. Han svarer på spørsmål om det finnes noen som helst sjanse for at Manchester City kan få kjøpe Ezequiel Lavezzi til sommeren.

Det ser ikke ut til å bli plass til Niko KranjcarTottenhams midtbane, og kroaten har selv ønsket seg til Italia. Nå skal både Lazio, Roma og Juventus være interessert, ifølge spillerens agent.

Aston Villa klarte ikke ta opp kampen om den tyrkiske midtbanespilleren Nuri Sahin etter at Real Madrid kom på banen. Spilleren har en utkjøpsklausul i kontrakten sin som gjør at han kan forlate klubben om noen hoster opp 70 millioner kroner, og det gjør selvsagt José Mourinho & Co. med et aldri så lite hark.

Stoke, West Bromwich og Sunderland har funnet ut at Blackpools midtbanespiller David Vaughan er kontraktsløs til sommeren, og dermed kan være en rimelig forsterkning.

Tottenham er etter hvert svært fornøyd med fjorårets brasilianske nyervervelse Sandro, og kan tenke seg å hente landsmannen Carlos Henrique Casemiro (19) fra Sao Paulo.

Osvaldo er et navn som klinger godt i Spurs-ører. Nå har Tottenham-manager Harry Redknapp vært i Spania for å undersøke om Espanyol-spiss Dani Osvaldo kan være mannen som skal løse klubbens spisskrise. Osvaldo vil koste i overkant av 100 millioner kroner.

Ikke overraskende skal FA granske Sir Alex Fergusons uttalelser om dommerne etter Manchester Uniteds tap for Arsenal. De pleier det, FA.

Max Gradel sier nei til en overgang til Newcastle, og vil heller bli i Leeds.

Newcastle vil da i stedet hente Southampton-ving Jason Puncheon, men må slåss med Rangers om 24-åringen.

Craig Bellamy vil bli brukt som lokkemat når Manchester City prøver å snekre sammen en pakke som Bolton vil bite på. City ønsker naturligvis Gary Cahill i retur.

Rangers-forsvarer Sasa Papac (31) er ønsket av Birmingham-sjef Alex McLeish.

Bayern München vil tilby den nette sum av 135 millioner kroner for Manchester City-forsvarer Jerome Boateng.

John Carew blir for øvrig hengt ut i The Sun. Man går ikke på byen med dameveske. Ærlig talt, John! Se bildet her.

Du kan sikre deg din daglige dose med Nettavisens Premier League-rykter ved å få dem på SMS: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

(Kilder: The Guardian, The Sun, Daily Star, Daily Mail, Daily Mirror, BBC, SportingLife)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere