Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: (AFP/Scanpix)

Mye tyder på at denne fyren lander i Premier League.

07.06.11 11:19

Chelsea har meldt seg på i kampen om å hente Inter-stjernen Wesley Sneijder.

Manchester City setter pris på Carlos Tévez. Bokstavelig talt. Nærmere bestemt 100 millioner pund – rundt 900 millioner kroner – vil det koste å kjøpe argentineren. Og husk på at 27-åringen skal ha 250.000 pund i ukelønn – rundt 115 millioner kroner i året altså.

En som ikke er til salgs for noen pris er Manchester Uniteds Javier Hernandez. Det har Real Madrid-manager José Mourinho fått klar beskjed om. Samtidig vil United tredoble Hernandez’ lønn for å holde ham i klubben.

Barcelona forsøker fortsatt å hente Cesc Fabregas fra Arsenal. Årets tilbud kommer til å være lavere enn fjorårets, og katalanerne er mest interessert i å bytte spillere fremfor å bare sende kontanter til London.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj har en ønskeliste. Øverst på listen finner vi Alexis Sanchez, Luka Modric og Neymar.

Tottenhams eksilmexicaner Giovani dos Santos er ønsket i Sevilla og kan bli solgt for rundt 35 millioner kroner. Den lille teknikeren har aldri slått til i Tottenham-drakta til tross for sitt udiskutable talent. Manager Harry Redknapp har skyldt på midtbanespillerens mangel på disiplin, og uttalte en gang: «If he could pass a night club as well as he passes the ball, he would be all right.»

En annen Tottenham-spiller på vei ut er Jamie O’Hara, som ganske snart blir klar for Wolverhampton, der han var på lån denne sesongen.

Lille-spiss Gervinho er ønsket av både Arsenal og Manchester City. En liten oppdatering her: I kommentarfeltet nevnes det at Gervinhos agent er i Newcastle, noe som støttes av opptil flere kilderpå nettet.

Aston Villa kommer i løpet av måneden til å selge Ashley Young til Manchester United for 140 millioner kroner, men vil gjøre alt de kan for å holde på Stewart Downing, som er ønsket av Liverpool.

Den italienske forsvarsklippen Marco Materazzi (37) kan komme til å avslutte sin aktive karriere i QPR. Mannen som kalte søsteren til Zinedine Zidane ufine ting for så å bli stanget ned i VM-finalen i 2006, skal være villig til å skrive en ettårskontrakt med London-klubben før han neste år tar en jobb som rådgiver i sitt kjære Inter.

I QPR kan Materazzi komme til å danne stopperpar med Matthew Upson (32), som er på vei bort fra West Ham.

Tottenham prøvde å hente ham i fjor, og gjør et nytt forsøk på Real Madrids midtbanekriger Lassana Diarra.

Allerede i dag eller i morgen kan Sunderlands Jordan Hendersons overgang til Liverpool gå i boks. 20-åringen kommer til å koste Liverpool 180 millioner kroner.

Liverpool er også i markedet for Blackburn-forsvarer Phil Jones, som er tilgjengelig for rundt 150 millioner kroner, men Manchester United vurderer også å hente 19-åringen.

Everton vil gjerne låne Manchester United-spiss Danny Welbeck kommende sesong. 20-åringen var denne sesongen på lån hos Sunderland, som på sin side ønsker å bruke pengene fra Henderson-salget på å hente nettopp Welbeck, Wes Brown og Darron Gibson fra United.

Også Tottenhams Peter Crouch står på Sunderlands ønskeliste.

Stoke vurderer Marseilles midtbanespiller Charles Kabore (23) fra Burkina Faso.

Everton kommer til å sikre seg Jay Bothroyd i løpet av uka.

Patrick Vieira kan komme til å legge opp, og heller ta en trenerjobb i Arsenal.

HTML EMBED

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Kilder: BBC, Sporting Life, Daily Mail, The Sun, Daily Mirror, Daily Star, Daily Telegraph, Daily Express, talkSport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag