RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Stephen Pond (PA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Tottenham fortsetter spissjakten, denne gang har Harry Redknapp siktet inn en italiensk-argentiner.

Til tross for en hel garderobe full av dyre angrepsspillere, fortsetter Tottenham jakten på flere spisser. Nå har manager Harry Redknapp kastet seg inn kampen om Espanyol-spiss Pablo Osvaldo, ifølge Daily Mirror. Osvaldo er en 25-år gammel italiensk-argentinsk spiller, som scoret 13 mål i årets liga.

Men Tottenham kan få konkurranse om spissen. Fulham har allerede hatt et 100 millioner kroner-tilbud avslått, forteller spillerens agent Dario Decoud, og både Atletico Madrid, Inter og Juventus har vært i kontakt. Prislappen skal være på rundt 170 millioner.

– Osvaldo ville likt å returnere til Italia, og Inter og Juventus er to lag han liker godt, sier Decoud til Daily Mirror.

Franske følelser
Ifølge samme avis er Liverpool fremdeles på jakt etter Aston Villas Stewart Downing, til tross for at Villas nye manager, Alex McLeish, har sagt at han vil beholde ham. Og ifølge Daily Mail skal rødtrøyene også være ute etter Lyons kroatiske forsvarsspiller Dejan Lovren(21), selv om det kan bli vanskelig å skaffe arbeidstillatelse til en spiller med kun åtte landskamper.

Kenny Dalglish har samtidig sendt klubbens 20-årige Nikola Saric til Hadjuk Split på fri transfer, mens Wolverhampton og Portsmouth begge prøver å kjøpe Paul Konchesky, backen som aldri ble noen suksess på Anfield. Og Blackpools Charlie Adam er fremdeles ett hett navn på blokka til Dalglish, men også Aston Villa vil ha skotten – dersom de mislykkes med å hente Udineses Alexis Sanchez. Sanchez er for øvrig et flust av klubber ute etter, så den kampen skal bli tøff for McLeish.

Tilbake til Tottenham ett sekund: Dynamo Kiev er i ferd med å hente londonklubbens Niko Kranjar, ifølge BBC.

Følg 20 idretter live i vårt nye livesystem: www.24.no

Riise-konkurrent til Roma?
I Arsenal kan utskiftningene bli store i løpet av sommeren, og siste på ryktebørsen er at John Arne Riises klubb Roma er villige til å betale 75 millioner for den franske venstrebacken Gael Clichy. Romas nye manager Luis Enrique håper, ifølge Daily Mirror, å involvere en spiller i en byttehandel. Og en kan bare spekulere i hva det kan bety for John Arne Riise, kan det bli en retur til Premier League?

Samtidig er flere klubber, inkludert spisshungrige Tottenham, ute etter Romas Mirko Vucinic – det samme er både Blackburn og Juventus. Montenegros spiss skal ifølge iyalienske aviser være sulten på et opphold i den britiske ligaen.

Nyopprykkede Swansea skal være i ferd med å sikre seg polske Grzegorz Sandomierski fra polske Jagiellonaii. Og Wigan har signert tidligere Lyn-keeper Ali-Al Habsi permanent fra Bolton i en overgang verdt 40 millioner kroner.

Og hva skjer hos tittelforsvarer Manchester United? Er Alex Ferguson fornøyd med å fullføre signeringene av Phil Jones og Ashley Young? Ikke ifølge The Guardian, som mener å vite at United ønsker seg Real Madrids Lass Diarra, muligens i bytte med Park ji-Sung, som også er ønsket av Sevilla og Atletico Madrid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere