RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Denne superstjernen er på vei til Premier League.

Silly Season er guds gave til Nettavisens Premier League-rykter, og her er de vi fant tirsdag.

West Hams Scott Parker skal være aktuell for en sjokkretur til Chelsea, som følge av Michael Essiens siste kneskade. Essien er ute i minst seks måneder, og Chelsea trenger alternativer på midtbanen. Det skriver Daily Mirror.

Manchester City har ifølge engelsk presse mottatt et bud på 35 millioner pund fra Corinthians for Carlos Tevez. Dermed kan det være duket for en retur til gamleklubben for Tevez, selv om City visstnok krever 50 millioner pund for spissen.

Sir Alex Ferguson hevder å vite at Samir Nasri har kommet til enighet med en klubb om å forlate Arsenal. Trolig er det snakk om Manchester City eller Chelsea.

Ferguson ble spurt om både Nasri og Wesley Sneijder, men svarte kun på Nasri-spekulasjonene. Så kan man tolke det som man vil.

The Sun mener hvert fall å ha svaret på hvordan dette ender. De skriver tirsdag at Sneijder blir United-spiller denne uka, og at klubbene nærmer seg enighet om en overgang på rundt 35 millioner pund. Nederlenderen blir da klubbens best betalte spiller.

Arsenal, Manchester City og Celtic skal alle snuse på Sunderland-keeper Craig Gordon, ifølge Daily Mail.

Arsenal skal visstnok nærme seg en avtale med Chivas Guadalajara om den 16 år gamle spissen Carlos Fierro. Unggutten gjorde det bra i U17-VM nettopp, og Arsenal må trolig ut med to millioner pund for å sirke seg stortalentet.

Se oversikt over alle de bekreftede overgangene i Premier League her!

Blackburn skal være ute etter Tottenhams Jermain Defoe, og ifølge engelsk presse er Tottenham ute etter å få Christopher Samba i retur. Det skriver The Mirror.

Harry Redknapp er som kjent glad i å handle, og nå skal han være interessert i Lokomotiv Moskva-duoen Senijad Ibricic og Alan Gatagov.

Ikke nok med det. Nå kan det være duket for Lassane DiarraWhite Hart Lane. Diarra ble utelatt fra Reals tropp til oppkjøringsturnéen, og skal være transferlistet av den spanske storklubben.

Arsenal og Tottenham skal begge være interessert i Valencias Juan Mata. Nå kan det se ut til at den spanske unggutten blir værende i Valencia. Klubben går nemlig ut og sier at han ikke er til salgs.

Nettavisen-konkurranse: Vil du vinne VIP-billetter på Ullevaal?

Chelsea og André Villas-Boas har ennå ikke gjort sesongens store kjøp, selv om de prøver og prøver på Tottenhams Luka Modric. Nå skriver engelske aviser at de trolig gjør et forsøk på å hente Real Madrids Kaka, om Modric-avtalen ikke går i boks.

Arsenal har bekreftet at Nicklas Bendtner er i samtaler med andre klubber. Aston Villa, Fulham, Bolton og Newcastle rapporteres å være interessert i den storvokste dansken.

Liverpool og Arsenal kjemper også om Aston Villas Stewart Downing. Nå skal Liverpool etter sigende prøve å kapre vingen med et bud på 18.5 millioner pund. Så gjenstår det å se om budet er godt nok.

Morten Gamst Pedersen kan være på vei bort fra Blackburn. Nordmannen har varslet at han kommer til å ta en prat med manager Steve Kean om fremtiden i klubben, for Gamsten er lei av å sitte på benken.

West Bromwich skal være ute etter Reading-spiss Shane Long, skriver engelske aviser tirsdag. Prisen skal ligge på rundt åtte millioner pund.

Norwich-manager Paul Lambert skal prøve å knytte til seg West Hams Herite Illunga. Prisen er ukjent.

Redd for å gå glipp av Modric´ overgang til Chelsea? Ikke fortvil! Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får all galskapen direkte til din mobil.

Kilder: Daily Mail, The Mirror, Metro, caughtoffside.com, footybunker.com, Talksport, footie-online.co.uk, Daily Star, BBC, The Guardian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere