*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Darren Staples / REUTERS

Er det rart denne mannen er ettertraktet?

25.10.11 10:03

Hva er vel mer passende enn noen Premier League-rykter en tirsdag formiddag? Her er de vi fant:

AC Milan har igjen signalisert at de ønsker å hente Mario Balotelli tilbake til Italia, etter at vidunderbarnet har funnet storformen i England.

Milans sportsdirektør Adriano Galliani beskriver det som «en lidenskap» å hente tilbake «Super-Mario».

Corinthians vurderer også å gå på shopping i Manchester. Nå skriver flere engelske medier at Carlos Tevez igjen skal være sterkt ønsket av sin tidligere klubb, men brasilianerne nekter foreløpig å betale den høye prisen City krever.

Inter Milan skal også være interessert i Tevez. Nå rapporteres det at italienerne vurderer å tilby forsvarsspiller Maicon i bytte mot City-spissen. Roberto Mancini har tidligere fortalt at han ønsker å forsterke forsvaret, og en slik byttehandel kan muligens falle i smak.

Arsenal og Arsene Wenger handlet spillere for harde livet i overgangsvinduet sist, og nå planlegger de å fortsette med det når vinduet åpner i januar. Aston Villas unggutt Barry Bannan skal være ett av navnene på ønskelisten, og engelske medier skriver at Wenger planlegger et bud på 12 millioner pund for å sikre seg mannen med det artige navnet.

Arsenal skal også være interessert i Real Madrids midtbanespiller Esteban Granero, men får trolig kamp av Malaga om signaturen hans.

Liverpool og Chelsea meldes å være i drakamp om et 14 år gammelt supertalent. MK Dons midtbanespiller Seyi Ojo er allerede verdsatt til to millioner pund, og det skal Kenny Dalglish og Andre Villas-Boas være villig til å betale, ryktes det.

HTML EMBED

En annen mann som snart kan flytte på seg, er Gary Cahill. Bolton-stopperen har kritisert sitt eget lags dårlige form, og det rapporteres å ha skapt dårlig stemning i garderoben. Nå skal Arsenal, Chelsea og Tottenham være fristet til å legge inn et bud når januarvinduet kommer.

Kolo Toure har lagt en tøff tid bak seg, og er nå ferdig med å sone dommen har fikk for overtredelse av dopingreglene. Engelske medier skriver tirsdag at forsvarsspilleren kan være på vei bort fra Manchester City, og det franske storlaget Paris St Germain skal være villige til å gi ham en mulighet til å gjenopplive karrieren.

John Arne Riise og Brede Hangelands lagkamerat Andy Johnson kan være på vei bort fra Fulham. Nå rapporteres det at QPR vurderer å hente ham i januar.

Og det måtte komme:

Barcelona og Real Madrid ønsker David Silva. Vi ønsker lykke til med det prosjektet.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Kilder: Sky Sports, BBC, The Independent, The Guardian, The Mirror, Daily Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag