*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix

Liverpool og Manchester United kjemper om denne brasilianeren.

15.11.11 10:51

Nylig gikk Jack Wilshere ut og sa at han ønsker å spille i Arsenal resten av karrieren. Det hindrer sannsynligvis ikke Real Madrid i å legge inn et bud på 19-åringen. Det har foreløpig ikke kommet noe konkret bud, men den spanske hovedstadsklubben håper å sikre seg Arsenal-spilleren for 25 millioner pund, hevder Marca. Rafinha, Iker Muniain, Eden Hazard og Mario Götze står også på José Mourinhos ønskeliste.
(Daily Mirror)

Kenny Dalglish drømmer om 2 x LucasLiverpools midtbane. Men før Kenny blir for oppildnet over tanken, må han vinne kampen om brasilianske Lucas Rodrigues mot blant andre Real Madrid, Milan og Manchester United. Liverpool har hatt representanter ute for å se på den 19 år gamle Sao Paolo-spilleren ved flere anledninger og ser nå muligheten for å gjøre et fremstøt.
(Daily Mirror)

Også på Stamford Bridge håper man å hente inn unggutter som kan løfte klubben på sikt. Andre Villas-Boas skal være svært fornøyd med Oriol Romeu og åpner derfor for å hente flere unggutter fra Barcelona. Portugiseren har festet blikket sitt på sin landsmann Sergi Roberto. 19-åringen debuterte for Barcelona i siste seriekamp i fjor, og Chelsea-treneren har fått noen imponerende rapporter på midtbanespilleren. Mulighetene for å spille seg til en fast plass på Barcelonas midtbane er likevel små, noe som kan åpne for en overgang til Chelsea.
(insidefutbol)

Ubeseirede Newcastle har overrasket mange denne sesongen. Nå vil Alan Pardew hente Huddersfield-angriper Jordan Rhodes for å forsterke laget ytterligere i kampen om en plass i Europa neste sesong. Celtic skal også være interessert i spissen som har scoret 58 mål i løpet av de to siste årene. Rhodes har en utkjøpsklausul på 2 millioner pund.
(Daily Mirror)

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

21-åringen er imidlertid ikke den eneste spilleren som står på Alan Pardews ønskeliste. Newcastle-sjefen er trygg på å sikre seg Alain Traore når overgangsvinduet åpner i januar. 22-åringen var ønsket på St. James Park allerede i sommer, men forhandlingene strandet og tiden rant ut. Burkineren skal være svært lysten på en overgang og Auxerre skal være villig til å innfri ønsket hans.
(Talksport)

Mye Newcastle-rykter i dag. The Sun hevder å vite at klubben ønsker å sikre seg Montpelliers Oliver Giroud. 25-åringen har scoret åtte mål på 12 kamper så langt denne sesongen og er med det toppscorer i Ligue 1. Angrepsspilleren har en prislapp på 10 millioner pund.
(The Sun)

Stadig flere angrepsspillere linkes til Tottenham. Det nyeste navnet er Moussa Dembele. Belgieren har for så vidt vært linket til Spurs tidligere, men havnet i stedet i Fulham for 5 millioner pund i 2010. Noen imponerende kamper har fått Harry Redknapp til å fornye sin interesse for 24-åringen. Markedsverdien på Dembele har trolig doblet etter overgangen til Fulham.
(Metro)

Chelsea var en gang i tiden med i kampen om Santos' Neymar. Nå ser det ut til at Real Madrid og Barcelona er lagene som skal gjøre opp seg imellom. Ifølge rapporter i Spania har Barcelona sikret seg en avtale som gjør at klubben kan kjøpe Neymar i 2014. Ifølge El Confedencial er det Barcelona-president Sandro Rosell som har sikret denne avtalen. Pep Guardiola skal ikke være alt for begeistret. Han mener nemlig at Neymar og Lionel Messi vil ha trøbbel med å spille på samme lag.
(Talksport)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag