RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Chelsea-stjerne kan være ferdig på Stamford Bridge.

Julen nærmer seg, noe som betyr at januarvinduet nærmer seg. Det er bare å glede seg til overgangskaoset igjen setter i gang. Her er spillerryktene vi fant tirsdag:

Chelsea-spiss Didier Drogba skal ha sagt nei til et kontraktsforslag fra klubben. Likevel skal han ønske å bli værende, men vil trolig ikke ta til takke med en dårligere kontrakt enn han har i dag. Drogbas agent har tidligere hintet om interesse fra USA, Russland, Qatar og Asia (Kilde: Daily Mirror).

Chelsea skal samtidig være på jakt etter Barcelona-unggutt Sergi Roberto, og planlegger et bud på midtbanespilleren i januar (Kilde: Talksport).

Sporting Lisboa-spiss Ricky van Wolfswinkel kobles stadig til Manchester United og Chelsea, men nå har «Tricky Ricky» uttalt at han er fornøyd med å bli værende i Portugal. Så gjenstår det å se om et fett kontraktstilbud kan gjøre noe med den holdningen (Kilde: Manchester Evening News).

Samtidig hevdes det at sir Alex Ferguson vurderer å gjøre et forsøk på å hente AZ Alkmaars svenske ving Rasmus Elm i januarvinduet (Kilde: Daily Star).

Liverpool ble mandag koblet til David Villa. Tirsdagens rykte er ikke like saftig, men vi nevner det likevel: Steaua Bucure¿tis keeper Valentin Cojocaru sies å være på vei til Liverpool, men må trolig finne seg i å bli en backup for Pepe Reina (Kilde: talkSPORT).

Tottenham og Arsenal kjemper side om side for å sikre seg DC United-stjernen Andy Najar. Nå har Spurs blitt enig med vingen om et prøvespill på White Hart Lane, siden Major League Soccer har tatt pause. Tottenham-sjef Harry Redknapp har tidligere hevdet at klubben ikke kommer til å handle i januar, men mye tyder på at Najar kan gjøre noe med det utgangspunktet (Kilde: Metro).

Arsenal knyttes stadig til Ståle Solbakkens største stjerne Lukas Podolski, som har en kontrakt som går ut i 2013. Nå hevdes det at engelskmennene kan få aksept fra Köln, men da må de by minst 20 millioner pund (Kilde: Daily Mirror).

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Newcastle er sesongens store positive overraskelse, og nå ønsker klubben å forsterke i januar. Newcastles speidere hevdes å være svært imponert av Montpellier-duoen Olivier Giroud og Mapou Yanga-Mbiwa, men prisen kan bli i høyeste laget (Kilde: Daily Mail).

Real Madrids Royston Drenthe er for tiden på lån i Everton, men nå skal naborivalene Liverpool ha meldt seg på i kampen om den permanente signaturen til midtbanespilleren. Everton har ikke råd til å kjøpe han fri fra Real Madrid, som ønsker å selge ham (Kilde: Footy-latest.com).

Og til slutt:

Arsenals Marouane Chamakh har ikke fått det til å stemme på Emirates, og nå kan den franske storklubben Paris Saint-Germain bli neste stopp. Franskmennene forbereder visstnok et bud på 10 millioner pund for spissen (Kilde: Metro).

Har du en date, forelesning, jobb eller et viktig møte? Slapp av, du trenger ikke å gå glipp av Nettavisens rykter av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere