RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Denne ettertraktede unggutten kan havne på balløya.

Det er rolig på overgangsmarkedet for tiden, men noen rykter er alltid ute og går. Her er de vi fant tirsdag.

Arsenal er ute etter å forsterke laget, og nå skal oppmerksomheten til Arséne Wenger være rettet mot franske Benjamin Corgne. Den 24 år gamle midtbanespilleren skal også være ønsket av Newcastle, og prislappen vil trolig ligge på rundt fem millioner pund.

Rennes-manager Frederic Antonetti har nylig gått ut og fortalt at Yann M'Vila kommer til å forlate klubben etter sesongen. 21-åringen er en av Europas mest ettertraktede spillere, og klubber som Arsenal, Manchester United og Liverpool er alle koblet til Alexander Tetteys lagkamerat. Nå blir det trolig kamp om signaturen hans.

Liverpool og Inter rapporteres å være i drakamp om Udineses 23 år gamle Mauricio Isla. Høyrebacken verdsettes til 13 millioner pund, og rapporter fra Italia tyder på at Inter går seirende ut av kampen om signaturen hans.

Liverpool holder også et øye med Borussia Dortmunds Jakub Blaszczykowski, og vurderer å by på midtbanespilleren i sommer.

Manchester Uniteds Paul Pogba er lenge blitt koblet bort fra klubben, men nå tyder alt på at han skriver under på en ny kontrakt med Old Trafford-klubben. Juventus skal ha vært svært nær en signatur, men Alex Ferguson skal altså ha overtalt Pogba til å bli værende.

Manchester Uniteds Ritchie de Laet blir trolig værende på Old Trafford, han også. Forsvarsspilleren med kallenavnet «Control-Alt-Delete» har bestemt seg for å kjempe om en plass på førstelaget til United, og ønsker ikke å dra på nok et lån til en mindre klubb.

Aston Villa skal være ute etter å snyte Fulham for Pavel Pogrebnyak. Spissen har scoret fem mål på fire kamper for Fulham, etter at londonklubben hentet ham på lån fra Stuttgart. Nå vil altså Villa sikre seg russeren i en overgang til sommeren.

Villa er også ute etter AZ Alkmaars svenske midtbanespiller Rasmus Elm (23), som vil koste rundt fem millioner pund.

Kilder: Sky Sports, BBC, Talksport, ESPN, Goal.com, Metro, Sportinglife.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere