RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Paul Ellis (AFP)
Sist oppdatert:
Roberto Mancini vil rydde i stallen, men får han sjansen?

Manchester United har to habile burvoktere i David De Gea og Anders Lindegaard, men dette stopper angivelig ikke manager Sir Alex Ferguson i å sikle etter Birminghams Jack Butland. 19-åringen, som er utlånt til Cheltenham, skal være en svært attraktiv ung herre, og flere storklubber er interessert. I tillegg til United skal også Arsenal være ute etter unggutten.

En annen gutt, dog ikke fult så ung lenger, er Carlos Vela. Spissen har aldri helt klart å etablere seg på Emirates og nå ønsker han å bli i spanske Real Sociedad. Meksikaneren har vært på utlån til Vadim Demidovs klubb siden i fjor høst og ønsker seg nå ikke tilbake til balløya. Vela kom til Arsenal tilbake i 2005, men så langt har 23-åringen tilbrakt mye av tiden på utlån.

Arsenal-stopper Thomas Vermaelen er for øvrig overbevist om at klubben kan kjempe om tittelen neste sesong. Belgieren har oppdaget at det eneste som trengs er stabile prestasjoner.

Milos Krasic er en fyr mange klubber i Premier League har et godt øye til og spesielt Tottenham har flørtet mye med serberen. Nå skal Krasic selv ha uttalt at han gjerne kommer til Nord-London i sommer og får navnet sitt trykt bakpå en Spurs-drakt. Serberen skal angivelig ha takket nei til et tilbud fra londonklubben så sent som i januar, men har nå fått tenkt litt.

Grant Holt har gjort sine saker meget bra for Norwich denne sesongen. Den sterke spissen har nettet 13 ganger i ligaen og nå mener lagkompis Elliott Bennett at Holt fortjener en plass i den engelske troppen som reiser til EM i Polen og Ukraina i sommer. 30 år gamle Holt står så langt uten landskamper for England, men kanskje kan han bli en overraskelse i EM?

Daily Mail skriver tirsdag at Manchester City-spiss Mario Balotelli står i fare for å bli utestengt i ni kamper for sin takling på Alex Song i møtet med Arsenal. Det er det engelske fotballforbundet som nå vurderer om det skal straffe den omstridte italieneren, etter at dommer Martin Atkinson ikke fikk med seg City-spillerens takling på Song i søndagens kamp.

En annen som angivelig skal være i trøbbel er City-sjef Roberto Mancini. Den skjerfkledte skal nå ha seks kamper på å overbevise City-høvding Sheikh Mansour om at han fortsatt er rett mann for klubben. Dette betyr med andre ord at Mancini helst bør lede de lyseblå til ligagull denne sesongen. City ligger åtte poeng bak rival Manchester United med seks kamper igjen.

Om Mancini skulle være å finne i managerstolen i klubben også neste sesong, kan det være duket for ny opprydding i stallen. Daily Express melder at italieneren vil kvitte seg med en rekke spillere og lister opp folk som Edin Dzeko, Nigel De Jong, Mario Balotelli, Carlos Tévez og Kolo Toure. Det er også ventet at flere av disse spillerne vil gå på «billigsalg».

Daily Mirror skriver for øvrig tirsdag at selveste Barcelona skal være interessert i Citys unge Ashley Smith-Brown. Unggutten spiller i forsvar og er spådd en lysende karriere.

Til slutt tar vi med at Andy Carroll nå, ifølge Daily Mail, innrømmer at han sliter med å takle presset i Liverpool. Den unge spissen ble hentet til Anfield for rundt 35 millioner pund og det er denne prisen som skal være grunnen til at den tidligere Newcastle-mannen ikke helt har fått det til. Den hårfagre spissen har kun nettet tre ganger i ligaen denne sesongen for de røde.

Du kan lese mer om Carrolls problemer her

På jobb, skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Express, Daily Star, Daily Mirror, The Sun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere