Tirsdagens Premier League-rykter

ØNSKET: John Stones skal være ønsket av Chelsea i januar.

ØNSKET: John Stones skal være ønsket av Chelsea i januar. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Chelsea skal være interessert i brasiliansk angriper.

15.12.15 09:33

The Mirror skriver at Chelsea må skuffe opp godt over 500 millioner kroner om de ønsker å signere Alex Teixeira. Shakhtar Donetsks brasilianske angriper har lenge vært ryktet å være interessant for José Mourinhos menn. Nå har klubben hans advart at om ikke en avtale gjøres i januar koster han fort over 600 millioner til sommeren.

José Mourinho skal også være interessert i å forsterke forsvaret sitt, og The Express mener å vite at Chelsea kommer til å prøve seg på Evertons John Stones når januarvinduet åpner. London-klubben gjorde et forsøk på å sikre seg den unge midtstoppere i sommer, men håper nå at et bud på over 500 millioner kroner skal være nok.

Arsene Wenger ser endelig ut til å ha bestemt seg for at han må hente en midtbanespiller til Arsenal i januar. The Times skriver at grunnet alle skadene, samt den vanskelige Champions League-åttedelsfinalen mot Barcelona, så har Wenger nå bestemt at han må forsterke. Rúben Neves fra Porto, William Carvalho fra Sporting og Grzegorz Krychowiak er nevnt som mulige navn.

Den italienske avisen TuttoSport skriver at Manchester United skal være i kontakt med Valencia om en mulig overgang for den algirske vingen Sofiane Feghouli. Hans kontrakt med den spanske klubben går ut til sommeren, så om Valencia ønsker å få noe igjen for han kan et salg i januar være aktuelt.

Det har lenge vært ryktet at Jürgen Klopp ikke ønsker å bruke en masse begger i januar, men den spanske avisen Mundo Deportivo mener å vite at Liverpool følger nøye med på utviklingen til FC Portos Cristian Tello. Spanjolen er på utlån fra Barcelona.

Leicester-sjef Claudio Ranieri passet på å gjøre det klart etter gårsdagens seier over Chelsea at stjernespillerne Jamie Vardy og Riyad Mahrez ikke er til salgs uansett pris. Til sammen har Mahrez og Vardy vært involvert 35 scoringer i Premier League denne sesongen.

The Telegraph skriver at Aston Villa skal være klare til å selge Gabriel Agbonlahor for å kunne ha råd til å kjøpe spillere i januar. 29-åringen skal ikke ha overbevist trener Rémi Garde, og nå kan han være på vei vekk fra klubben han har tilbrakt de siste 10 årene i.

Watford skal være veldig interessert i å hente Romas Juan Manuel Iturbe på lån i januar, skriver Daily Mail. Iturbe har i mange år vært sammenlignet med Lionel Messi, men har slitt med formen den siste tiden. Watford har allerede Victor Ibarbo på lån fra den italienske hovedstadsklubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.