Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

IKKE TIL MANCHESTER UNITED?: Gareth Bale.
IKKE TIL MANCHESTER UNITED?: Gareth Bale. Foto: Francisco Seco (AP)
Manchester United har jaget Madrids walisiske vingstjerne i vindu etter vindu.

Manchester United har på ny blitt koblet med en overgang for Gareth Bale, men til italienske TuttoSport har waliserens agent, Jonathan Barnett, gjort det klart at han trives i Real Madrid. Dermed kan det se ut til at Uniteds jakt på Bale ikke går igjennom med det første.

En annen spiller Manchester United ser ut til å måtte klare seg uten er Arturo Vidal. The Mirror videreformidler et inttervju chileneren har gjort med tyske Sport1, der Bayern München-mannen forteller at han er veldig fornøyd med tingenes tilstand i Tyskland. Chelsea har også blitt koblet med en overgang.

Den nigerianske avisen New Telegraph skriver at Liverpool ligger langflate etter Wilfred Ndidi, som til daglig spiller i Leicester. 21-åringen har imponert siden han ankom fra belgisk fotball, og avisen tror Liveprool fort ut med en sum på over 50 millioner pund (ca 550 millioner kroner).

London Standard skriver at forholdet mellom Toby Alderweiereld og trener Mauricio Pochettino i Tottenham har surnet helt. Avisen tror det fort kan bety at han er på vei vekk fra klubben. De kobler han med en potensiell overgang til enten Manchester United eller Chelsea.

Les mer: Uhrenholdt Jacobsen får ikke gå 10-kilometeren i OL

The Mirror skriver at José Mourinho har sett seg lei av både Chris Smalling og Phil Jones, og ønsker å erstatte engelskmennene. Manchester United blir videre koblet med overganger for Rapahel Varane fra Real Madrid og Harry Maguire for Leicester.

Martin Dúbravka hadde en fantastisk debut for Newcastle mot Manchester United, og Newcastle Chronicle skriver nå at Sparta Praha-keeperen fort kan havne på St. James' Park permanent. De har nemlig en avtale som gjør at de kan signere slovaken for fire millioner pund (ca 45 millioner kroner).

The Sun skriver at Arsenal leder an i kampen om Hamburg-talentet Joshua Vagnoman. Forsvareren står uten a-lagskontrakt i klubben, men har representert Tyskland på aldersbestemte nivå. Avisen skriver videre at Bayern München, Manchester City og Chelsea følger utviklingen rundt unggutten tett.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!