Tirsdagens Premier League-rykter

NY KONTRAKT? Manchester United skal være i forhandlinger med Paul Pogba om en ny kontrakt.

NY KONTRAKT? Manchester United skal være i forhandlinger med Paul Pogba om en ny kontrakt. Foto: Jason Cairnduff (Reuters / NTB scanpix)

Manchester United skal være i forhandlinger med superstjernen.

Manchester United jobber med å fornye kontakten til Paul Pogba, melder The Sun. Avisen skriver videre at franskmannen, som har fått en opptur under Ole Gunnar Solskjær, skal være villig til å sitte ned med Premier League-klubben og diskutere en mulig forlengelse av avtalen.

United håper også å gjøre det samme med Anthony Martial, skriver ESPN. Partene skal nærme seg enighet om en ny kontrakt.

Arsenal skal ha sett nærmere på muligheten for å signere Real Madrids James Rodriguez. Colombianeren er for tiden på lån i Bayern München, og for Arsenals del vil det også være snakk om et lån i første rekke, ifølge The Independent.

Eden Hazard er ikke interessert i å slutte seg til Manchester United. Belgieren skal ha uttalt at han ikke ønsker seg til den røde Manchester-klubben, selv ikke om Zinedine Zidane tar over som manager, melder Daily Star.

Bayern München planlegger et bud på Manchester City-spissen Rabbi Matondo. 18-åringen fra Wales kan dermed bli den neste fra engelsk fotball som tar turen til Tyskland. Bayern skal være villig til å betale rundt 10 millioner pund for unggutten som står uten kontrakt til sommeren, ifølge The Sun.

West Ham skal ha fått et bud på rundt 40 millioner euro avslått for spissen Duvan Zapata, som til daglig spiller i italienske Atalanta, ifølge Tuttosport.

West Ham skal ha gitt Marko Arnautovic beskjed om at han kan forlate klubben til sommeren. Østerrikeren skal være ønsket av klubber i Kina, men londonklubben vil ikke slippe angriperen nå i januar, skriver London Evening Standard.

Cardiff planlegger et bud på rundt 2 millioner pund for Sunderland-spilleren Josh Maja, men Sunderland håper å skvise nærmere 4 millioner pund ut av et salg, melder The Sun.

Manchester United har flere avgjørelser å ta den kommende tiden, blant annet må klubben finne ut hvem som skal bli manager på permanent basis. Ifølge The Independent ønsker klubben imidlertid å ansette en sportsdirektør, før de tar et managervalg.

Chelsea-spissen Alvaro Morata er i ferd med å bli Atletico Madrid-spiller, hevder Sky Sports. Det skal være snakk om et lån ut sesongen, der den spanske klubben har en opsjon på et permanent kjøp.

Fulham-spilleren Aboubakar Kamara skal være på vei til tyrkisk fotball. Yeni Malatyaspor kan bli neste stopp for ham, melder Daily Mail.

The Telegraph har også nytt om Fulhams Kamara og hevder at hans tid i klubben er over, etter at han har måttet trene med klubbens U23-lag den siste tiden.

Manchester City vurderer å hente tilbake stopperen Tosin Adarabioyo fra lån i West Bromwich Albion. City ønsker å sende spilleren ut på et nytt lån, slik at han kan få mer spilletid, hevder Birmingham Mail.

Manchester United-spiss Romelu Lukaku skal ha lagt ut en post på Instagram der han avviser alle ryktene om at han er aktuell for en overgang til Juventus, melder Daily Star.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag