Tirsdagens Premier League-rykter

KOBLES BORT: LIverpool-stjernen Mohamed Salah.

KOBLES BORT: LIverpool-stjernen Mohamed Salah. Foto: James Wilson (Pa Photos / NTB scanpix)

Mohamed Salah kobles til Juventus i megaovergang.

12.02.19 10:19

Juventus skal være interessert i å hente Mohamed Salah tilbake til Italia og «den gamle dame» skal være villig til å legge rundt 175 millioner pund på bordet for stjernen, hevder Sky Arabia.

Maurizio Sarri er i hardt vær etter helgens ydmykelse i Manchester og italieneren risikerer å få fyken i londonklubben. Ifølge The Telegraph er Sarri nødt til å få skuta på rett kjøl raskt og avisen mener at framtiden hans vil bli avgjort i løpet av de neste 14 dagene.

SE DIREKTE TIRSDAG: Vålerenga - FC Rostov (kl. 18.00)

Derby-manager Frank Lampard har allerede blitt koblet med jobben i gamleklubben, men Lampard selv har valgt å distansere seg fra disse påstandene, melder London Evening Standard.

Manchester United skal ha kastet seg med i kampen om å sikre underskriften til Adrien Rabiot. Franskmannen står uten kontrakt med PSG til sommeren og kan gå vederlagsfritt, melder spanske AS.

Barcelona skal være enig med tyske Frankfurt om en avtale for spissen Luka Jovic. 21-åringen skal slutte seg til katalanerne i sommer, melder Diario Sport. Jovic har ved tidligere anledninger blitt koblet med klubber i Premier League.

En annen som ofte kobles med klubber i Premier League, men som nå angivelig skal være på vei til spansk fotball, er Juventus-spiller Paulo Dybala. Ifølge AS nærmer argentineren seg en overgang til Real Madrid.

West Ham skal ha lagt inn et bud på 35 millioner pund for Atalanta-spissen Duvan Zapata i januar, men ikke klart å få i land en avtale, skriver den italienske journalisten Gianluca Di Marzio.

Tottenham-stopper Juan Foyth avslører i et intervju med Goal.com at han takket nei til muligheten for å bli PSG-spiller i 2017.

Tidligere Arsenal-helt Ray Parlour mener at Mesüt Özil kan bli helt avgjørende med tanke på om Unai Emery får fortsette i jobben som Arsenal-manager. Dette sier Parlour til Metro.

Og Parlour er ikke den eneste tidligere spilleren som har noe på hjertet. Spurs-floppen Darren Bentley sier til Goal.com at han tror Heung-min Son står på ønskelisten til flere store klubber i sommer, etter at sørkoreaneren har imponert stor denne sesongen.

Tidligere Liverpool-stopper Martin Skrtel skal ha vært aktuell for Barcelona i januarvinduet, men Fenerbache-mannen skal ha takket nei til den muligheten, hevder AS.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag