Tirsdagens Premier League-rykter

HEVDES Å VÆRE PÅ ØNSKELISTE: Liverpools Sadio Mané.

HEVDES Å VÆRE PÅ ØNSKELISTE: Liverpools Sadio Mané. Foto: Andrew Yates (Pa Photos / NTB scanpix)

Real Madrid skal ha en plan. Det kan føre til en nervepirrende sommer for både Manchester United, Liverpool og Chelsea.

Real Madrid skal angivelig se for seg to scenarioer til sommeren: Det første involverer Chelseas Eden Hazard som lenge har blitt koblet med klubben, mens det andre er det avisen El Confidencial omtaler som en såkalt «luksusplan» og involverer Manchester United-stjernen Paul Pogba, samt Liverpool-angriperen Sadio Mané.

Manchester United på sin side skal ha gitt Pogbas agent, Mino Raiola, beskjed om at franskmannen har en prislapp på rundt 150 millioner euro, ifølge Marca.

Barcelonas Philippe Coutinho kobles nå med Chelsea, men en overgang avhenger av om londonklubben får utsatt overgangsnekten de er ilagt av FIFA. Coutinho har tidligere blitt koblet med Manchester United, men har selv avvist disse ryktene, melder spanske Sport.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær ønsket ikke å snakke om Coutinho-ryktene da han møtte pressen i forkant av hans klubbs møte med Barcelona i Champions League tirsdag kveld, ifølge Manchester Evening News.

Barcelona er villig til å betale rundt 100 millioner pund for United-spissen Marcus Rashford, skriver The Mirror. Rashford har kun ett år igjen av sin kontrakt med Premier League-klubben, men det skal være samtaler om en forlengelse.

Mer United. Old Trafford-klubben skal være villig til å utløse utkjøpsklausulen til Roma-stopper Kostas Manolas i sommer, melder italienske Leggo.

Newcastle ønsker å beholde manager Rafael Benitez og håper å komme til enighet med spanjolen om en forlengelse i løpet av de neste to ukene, hevder Newcastle Chronicle.

Manchester City-veteran Vincent Kompany står uten kontrakt til sommeren, men sier selv at han blir værende i den lyseblå klubben, ifølge Talksport.

Inter skal ha et ønske om å få til en avtale for Manchester City-spilleren Ilkay Gündogan i sommer, melder Tuttosport.

Manchester United, Juventus og PSG skal alle ha et håp om å signere Sporting-spilleren Bruno Fernandes denne sommeren, ifølge A Bola.

Jordie Clasie, som er utlånt fra Southampton til Feyenoord, skulle etter planen slutte seg til den nederlandske klubben permanent etter sesongen, men på grunn av en krangel med manager Giovanni von Bronckhorst, skal den overgangen nå være i fare og framtiden til midtbanemannen er usikker, melder Independent.

Newcastle-spissen Dwight Gayle er for tiden på lån i WBA og sier at han godt kunne tenke seg å spille videre for klubben neste sesong, ifølge Shields Gazette.

Juventus skal angivelig møte med Benfica tirsdag for å diskutere en overgang for supertalentet Joao Felix. Unggutten, som er ønsket av en rekke store klubber rundt om i Europa, skal ha en drøm om å spille sammen med Cristiano Ronaldo, noe som kan gi Juventus en fordel i jakten på signaturen til 19-åringen, ifølge AS.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.