Tirsdagens Premier League-rykter

TRIO: The Guardian skriver at både David de Gea, Romelu Lukaku og Paul Pogba kan komme til å vurdere sin fremtid i Manchester United om det ikke blir Champions League-spill neste sesong.

TRIO: The Guardian skriver at både David de Gea, Romelu Lukaku og Paul Pogba kan komme til å vurdere sin fremtid i Manchester United om det ikke blir Champions League-spill neste sesong. Foto: Boris Grdanoski (AP)

Manchester United-trio kan komme til å vurdere fremtiden om Ole Gunnar Solskjærs lag ikke kvalifiserer seg til Champions League.

23.04.19 09:00

The Guardian skriver nemlig at både David de Gea, Paul Pogba og Romelu Lukaku kan komme til å forlate klubben om det ikke blir topp fire-plassering i Premier League denne sesongen.

Gareth Bales fremtid i Real Madrid virker å henge i en tynn tråd, og Mirror skriver nå at waliseren kan komme til å bli lånt ut fra den spanske storklubben om ingen klubber vil nok penger på bordet for en permanent sum. Den engelske avisen siterer Marca, som skriver at Bale kan komme til å bli lånt på sesongbasis for så lite som fem millioner pund.

Pep Guardiolas Manchester City kjemper for tiden om ligagull, og The Telegraph skriver nå at storklubben er klar for å legge 60 millioner pund på bordet for å hente Atletico Madrids Rodri. Han skal bli sett på som en erstatter for 33 år gamle Fernandinho.

Fulhams 18-åring Ryan Sessegnon skal være en ettertraktet spiller, og Express skriver nå at Juventus er klare til å gi Tottenham kamp om hans signatur.

Unai Emery skal være klar for å rydde opp i Arsenal-stallen i sommer, og tyske Shkodran Mustafi skal være blant spillerne for salg, ifølge Daily Mail.

Samme avis skriver at Crystal Palace kan komme til å gå for Aston Villa-kaptein Jack Grealish om Roy Hodgsons lag må selge Wilfried Zaha.

Birmingham Mail skriver at både Wolverhampton og Sporting Lisboa skal være interessert i å hente Liverpools unge back Rafael Camacho.

Yaya Toure (35) er ifølge Goal åpen for en overgang til enten MLS eller en klubb i Asia.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.