Tirsdagens Premier League-rykter

KOBLES TIL CITY: Ajax-stopperen Matthijs De Ligt.

KOBLES TIL CITY: Ajax-stopperen Matthijs De Ligt. Foto: Matthew Childs (Reuters / NTB scanpix)

Manchester City kobles med en rekke nye spillere. Samtidig meldes det også at klubben kan bli utestengt fra Champions League.

Chelsea-spilleren Eden Hazard har lenge blitt koblet med spanske Real Madrid og ifølge franske L'Equipe så kommer belgieren til å fullføre en overgang dit innen kort tid. Real Madrid må ut med rundt 86 millioner pund for stjernespilleren.

Manchester City planlegger også å bruke store penger til sommeren, ifølge Daily Mail. Avisen hevder at klubben har Atletico Madrids Rodri, Frankfurts Luka Jovic, Ajax' Matthijs De Ligt og Lyons Houssem Aouar på radaren før sommerens vindu.

Denne nyheten kommer imidlertid omtrent samtidig som at New York Times melder at UEFA gransker Manchester City for brudd på reglene om Financial Fair Play og at forbundet vurderer å kaste Premier League-klubben ut av Champions League.

Ruben Loftus-Cheek har vært i storform for Chelsea den siste tiden, men midtbanespilleren er ikke overbevist om at han bør signere ny kontrakt med londonklubben. Ifølge The Sun ønsker han garantier om spilletid.

Antoine Griezmann er igjen et hett navn på ryktebørsen. Den franske stjernen kobles i første rekke til Barcelona. Cadena Ser hevder at Atletico Madrid nå ønsker en samtale med franskmannen angående ryktene om at han er på vei bort.

Tottenham skal nærme seg en overgang for Ryan Sessegnon, melder Daily Mail. Fulham-spilleren skal være verdsatt til rundt 25 millioner pund.

Manchester United kobles igjen med Napoli-stopperen Kalidou Koulibaly. The Mirror skriver at senegaleseren skal være en prioritet for United i sommervinduet.

Nicholas Pepe fra franske Lille er en annen spiller som skal være ønsket av United. Overgangssummen skal ligge på rundt 45 millioner pund, melder The Mirror.

Leicester-manager Brendan Rodgers har bedt klubben om å handle raskt når det gjelder midtbanemannen Youri Tielemans. Han har vært på lån i Leicester fra Monaco i vinter og imponert stort. Belgieren er verdsatt til rundt 40 millioner pund, skriver Daily Star.

Lokalavisen Leicester Mercury omtaler også Tielemans og hevder at fire sentrale spillere i Leicester skal ha gitt belgieren beskjed om at de gjerne vil at han skal bli med videre i Premier League-klubben.

Manchester City skal ha fått et bud avslått på Lyon-spilleren Tanguy Ndombele, ifølge Manchester Evening News.

Timo Werner ryktes å være på vei til Bayern München, men en representant for spillerens klubb, RB Leipzig, sier likevel at Liverpool fortsatt har muligheten til å sikre seg spissen i sommer ettersom Werner fortsatt ikke skal ha diskutert en overgang med Bayern München, ifølge Liverpool Echo.

Barcelona venter å motta et bud fra Chelsea på brasilianeren Philippe Coutinho i sommer. Men kun om londonklubben får overgangsnekten de er ilagt av FIFA utsatt med en anke til Idrettens voldgiftsrett (CAS), skriver Goal.com.

Arsenal-stjernen Mesüt Özil kobles stadig vekk fra klubben, men tyskeren sier selv at han ikke har planer om å bytte klubb i sommer, ifølge The Mirror.

Everton skal ha fått tilbud om å hente den portugisiske midtbanespilleren Joao Mario fra Inter i Italia for 15 millioner pund, hevder Daily Mail.

Everton-manager Marco Silva skal også ha gjort det klart overfor klubben at den må gjøre låneavtalene for Kurt Zouma og André Gomes permanent i sommer, ifølge Liverpool Echo.

Real Madrid skal ha gitt keeper Keylor Navas beskjed om at han ikke lenger er med i klubbens planer. Costaricaneren har blitt koblet med klubber i Premier League, skriver Marca.

Leicester-stopper Filip Benkovic har vært på lån i Celtic denne sesongen og kroaten skal være åpen for å ta en ny sesong på lån hos skottene, melder Leicester Mercury.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.