Tirsdagens Premier League-rykter

TOMMEL OPP FOR MADRID?: Eden Hazard ser ut til å være på vei til Real Madrid.

TOMMEL OPP FOR MADRID?: Eden Hazard ser ut til å være på vei til Real Madrid. Foto: Eddie Keogh (Reuters)

Går mot endelig løsning i Eden Hazard-sagaen?

Sagaen rundt Eden Hazard kan se ut til å gå mot slutten, skal vi tro Daily Mail. De skriver at Chelsea er klare til å selge belgieren til Real Madrid for 87 millioner pund (rundt 975 millioner kroner), for å balansere økonomien, og holde seg innenfor UEFAs «Financial Fair Play»-kriterier.

En annen spiller som kommer til å bli diskutert mye denne sommeren er Paul Pogba. Ifølge italienske TuttoMercatoWeb har Manchester United gjort det klart at de ikke gir slipp på franskmannen, som har vært sterkt koblet til Real Madrid, med mindre noen betaler 160 millioner euro (rundt 1.5 milliarder kroner)

The Mirror skriver at Napoli har gitt Manchester United klar beskjed om at midtstopper Kaildou Koulibaly ikke er til salgs denne sommeren. Den senegalesiske forsvareren har en utkjøpsklausul på 130 millioner pund (rundt 1.3 milliarder kroner) som trer i kraft fra og med neste sommer.

Nettavisen Pluss: Nettavisens Premier league-quiz

Det har nylig blitt klart at Vincent Kompany er ferdig i Manchester City, og Pep Guardiola skal ha pekt seg ut Leicester-stopper Harry Maguire som en som potensielt kan erstatte ham, skriver SkySports.

Matthijs de Ligt blir koblet med en overgang til klubber som Manchester United, Manchester City og Barcelona, men ifølge Liverpool Echo er ikke Liverpool en av klubbene som jakter den unge nederlenderen. De skriver at Jürgen Klopp sikter seg inn på en back og en anvendelig forsvarer for å erstattet Alberto Moreno og Daniel Sturridge.

Arsenal jakter en ny keeper, og ifølge den spanske avisen Plaza Deportiva, så ønsker Unai Emery å sikre seg Neto fra Valencia. Brasilianerens agent skal allerede ha fått et kontraktstilbud, som ikke skal oppfylle de ønskede økonomiske kravene, skriver avisen.

En som kan være på vei vekk fra Premier League er Kieran Trippier. Ifølge den italienske avisen Il Mattino, så er Tottenham-backens agent enig med Napoli om en kontrakt, men klubbene skal ha til gode å diskutere en overgang.

Også Fernando Llorente kan ha spilt sin siste kamp på Tottenham Stadium. Daily Mail skriver at Tottenham ikke ønsket å benytte seg av opsjonen på å forlenge kontrakten med 34-åringen, som den siste tiden har blitt koblet med gamleklubben Athletic Club i LaLiga.

Skal vi tro The Mirror kan Llorente fort erstattes av uruguayanske Maxi Gómez i Tottenham. Den robuste spissen hamret inn 13 mål for Celta Vigo denne sesongen, og har tidligere også blitt koblet til West Ham.

Newcastle er i gang med forberedelsene for neste sesong, og skal allerede ha forhørt seg rundt venstreback Jetro Willems i Eintracht Frankfurt. Det bekreftet 25-åringen selv i et interjvu med nederlandske RTL, skriver FootballItalia. Også Roma hevdes å være interesserte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.