Tirsdagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Manchester United ser ikke ut til å gi opp jakten på Aaron Wan-Bissaka med det aller første.

ETTERTRAKTET: Manchester United ser ikke ut til å gi opp jakten på Aaron Wan-Bissaka med det aller første. Foto: Daniel Hambury (Pa Photos)

Like etter Ole Gunnar Solskjærs første bud på ble rapportert avslått, skal nordmannen ha kommet med nok et framstøt. Nå slenger flere britiske aviser seg på ryktene.

11.06.19 08:38

Manchester United gir seg ikke når det kommer til Crystal Palace-back Aaron Wan-Bissaka. Mandag morgen kom nyheten fra flere britiske medier om at de røde djevlene hadde fått et bud på £40 millioner avslått, men sent samme kveld rapporterte Sky Sports at Ole Gunnar Solskjær & co. forbereder et bud nummer to. London-klubben skal visstnok håpe på nærmere £60 millioner.

Tirsdag skriver att på til The Mirror at United er «desperate» etter å få overgangen i boks. De nevner et bud på £50 millioner, og Daily Mail slenger seg på koret som synger at et bud nummer to er i emning. Sistnevnte artikkel er ført i pennen av Chris Wheeler som pleier å ha gode kilder i Old Trafford-klubben.

The Mirror skriver at Solskjær også skal være lysten på å signere Harry Maguire, og Leicester-spilleren kan fort ende opp i Manchester. Til nordmannens skuffelse er det derimot Manchester City som virker å være favoritter. Det snakkes om en overgang i størrelsesordenen £90 millioner.

Det har ikke vært den beste tiden for Arsenal-supportere siden nederlaget i Europa League-finalen, og nå kan det se ut som Unai Emery har fått flere nedslående nyheter. Budet til kanonerne på Sampdoria-duoen Joachim Andersen og Dennis Praet har nemlig blitt avslått, skriver Gazetta dello Sport. Dermed må London-klubben forbedre budet sitt på £43 millioner om de vil sikre seg den danske stopperen og den belgiske midtbanespilleren.

Apropos Arsenal; londonerne ryktes også å ha havnet i kamp med Everton om Getafe-stopperen Djené. Togoleseren er kanskje ikke den høyeste stopperen med sine 178 centimeter, men har imponert voldsomt i årets La Liga med sin voldsomme fart og fysiske tilstedeværelse. Ifølge The Mirror kan derimot Arsenal blir priset ut av overgangen, da den spanske hovedstadsklubben har prissatt forsvareren til £30 millioner.

The Daily Express hevder å sitte på en eksklusiv liste over Chelseas neste trener-alternativer. Ifølge avisen forventer de kongeblå at Maurizio Sarri blir klar for Juventus innen de neste 48 timene. Tidligere Stamford Bridge-helt Frank Lampard, tidligere Juventus-manager Massimiliano Allegri, England-assistent Steve Holland, Ajax' Eric ten Hag, Wolves-sjef Nuno Espirito Santo og Watford-manager Javi Gracia er visstnok navnene det snakkes om.

Lite Liverpool-nyheter om dagen, men Merseyside-klubben skal visstnok ha gitt Rangers lov til å hente Sheyi Ojo på lån. Den 21 år gamle vingen hadde et fruktbart låneopphold i opprykksesongen til Fulham i 2017/18, men like vellykket ble det ikke i franske Reims i år. Da kan det nok hjelpe at manageren til Rangers heter Steven Gerrard.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.