*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

PÅ VEI VEKK?: Christian Eriksen.

PÅ VEI VEKK?: Christian Eriksen. Foto: Daniel Leal-olivas (AFP)

Hevder dette er klubbene den danske stjernen vurderer overgang til denne sommeren.

Fremtiden til Christian Eriksen i Nord-London fortsetter å være usikker, skal vi tro ESPN. De hevder at dansken har gjort det klart at dersom han forlater Tottenham denne sommeren ønsker han en overgang til enten Juventus, Barcelona eller Real Madrid.

Ole Gunnar Solskjær var ordknapp rundt situasjonen til Alexis Sánchez etter mandagens kamp mot Wolves, men den italienske Fabrizio Romano, som blant annet jobber for The Guardian, hevder at det nærmer seg enighet mellom Manchester United og Inter om et utlån for chileneren.

En annen chilener som kan være på vei vekk fra Manchester er Claudio Bravo. The Sun hevder at 36-åringen ikke får fortsette i Manchester City etter inneværende sesong.

Les mer: Hangeland med kraftig kritikk av VAR: - Synes det er helt latterlig

Everton skal ha vært interesserte i å sikre seg Marcos Rojo fra Manchester United, men Uniteds eiere, Glazer-familien, skal ikke ha ønsket å selge til en direkte konkurrent, skriver Daily Express.

16-åringen Eduardo Camavinga imponerte stort da Rennes slo Paris Saint-Germain sist helg, og ifølge Daily Mail skal speidere fra Manchester City, Arsenal og Tottenham ha vært tilstede for å se tenåringssensasjonen.

The Mirror skriver at Daniel Sturridge har landet i Tyrkia, og vil om kort tid signere for Trabzonspor. Den engelske landslagsangriperen har stått uten klubb etter at kontrakten med Liverpool gikk ut etter forrige sesong.

L'Équipe melder at Monaco fortsatt ønsker å sikre seg Tiemoué Bakayoko fra Chelsea, men skal også ønske signaturen til Mario Lemina fra Southampton før sommervinduet stenger i Frankrike.

Lazio-forsvarer Wallace skal ha vært nære en overgang til Wolves, melder Birmingham Times. Nå går det at 24-åringen signerer for enten Valencia eller Monaco, hevder avisen.

Manuel Lanzini har slitt med en del skader siden han ankom West Ham, men ifølge SkySports så ønsker London-klubben å signere den argentinske playmakeren på ny avtale.

En som kan være på vei vekk fra Premier League er Jordon Ibe, skal vi tro Daily Express. De skriver nemlig at Celtic ønsker å låne Bournemouth-angriperen før det skotske overgangsvinduet stenger 2. september.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.