*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

 

ØNSKET AV GAMLESJEFEN: N'Golo Kante skal være på ønskelisten til Juventus-sjef Maurizio Sarri. Foto: Chris Radburn (Pa Photos)

Tidligere Chelsea-sjef vil hente gamle elever til sin nye klubb.

15.10.19 11:00

Tidligere Chelsea-trener Maurizio Sarri opplever suksess med Juventus om dagen. Nå vil han ytterligere forsterke laget med Emerson Palmieri og N'Golo Kante, ifølge Daily Express.

London-nabo Arsenal har også en spiller i sine rekker som kan være aktuell for Serie A. Mohamed Elneny er utlånt til Besiktas, men skal være ønsket av AC Milan på en overgang i januar, det skriver italienske Gazzetta.

Flere Premier League-klubber skal kjempe om underskriften til 15 år gamle Charlie Allen. Blant klubbene som nevnes er Chelsea, Southampton, Manchester City og Tottenham. Unggutten spiller for den Nord-irske mesteren Linfield og er et svært ettertraktet navn om dagen, ifølge Daily Express.

Olivier Giroud får lite spilletid i Chelsea. Nå har franskmannen innrømmet at han kan forlate klubben om ikke han får mer spilletid i fremtiden, det skriver Goal.com.

Mer fra Chelsea-leiren. Klubben skal også være interessert i 19 år gamle Vignato fra Chievo Verona. Italieneren er også på listen til Bayern Munchen, Inter og AC Milan, skriver Gazzetto dello Sport.

Tidligere Manchester United-spiller Laurent Blanc skal være interessert i å ta over en klubb i Premier League. Franskmannen var linket til den ledige jobben i Lyon, men det ble aldri konkretisert, skriver le10sport i Frankrike.

Crystal Palace har fått en fin start på Premier League-sesongen. Nå skal Croydon-klubben ønske å forsterke seg på spissplass med Gabriel Barbosa. Brasilianeren er utlånt fra Inter til Flamengo frem til desember og kan være tilgjengelig for en overgang i januar, det skriver Passione Inter som følger Milano-klubben tett.

De to Milano-klubbene Inter og AC Milan skal vurdere å sette inn støtet på Mesut Özil. Tyskeren er ute i kulda i Arsenal og kan være tilgjengelig for en overgang, ifølge Caciomercato.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag