*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

SPURS-MANAGER: José Mourinho.

SPURS-MANAGER: José Mourinho. Foto: (NTB Scanpix)

Jose Mourinho skal være bekymret over situasjonen til stjernespissen.

14.01.20 08:09

Tottenham har meldt at de regner med å måtte klare seg uten Harry Kane frem til i april, men nå skriver The Sun at Spurs-manager Mourinho frykter at det kan ta lenger tid enn som så før Kane er tilbake. Avisen skriver at Tottenham-manageren frykter at Kane kan gå glipp av det kommende EM-sluttspillet og at han ikke er tilbake før neste sesong.

Skadesituasjonen gjør for øvrig at Mourinho ønsker seg to angripere i januar, skriver The Independent. Den polske AC Milan-spissen Krzysztof Piatek blir nevnt som et mulig alternativ, mens Spurs også skal ha blitt tilbudt Crystal Palace-spiss Christian Benteke og Napoli-spiss Fernando Llorente. Så gjenstår det å se om dette kan være aktuelt for Tottenham.

West Ham-profil Declan Rice blir stadig koblet til Manchester United. Nå melder Daily Mail at Ole Gunnar Solskjær har sendt en speider for å se nærmere på den engelske landslagsspilleren før et mulig kjøp i sommer.

Arsenal-spiss Alexandre Lacazette skal være på toppen av ønskelisten til Atletico Madrid som angivelig skal være på spissjakt. Daily Express skriver at den spanske storklubben i utgangspunktet ville ha Edinson Cavani fra PSG, men at de ikke har lykkes i jakten på uruguayaneren. Derfor har de nå rettet blikket mot Lacazette.

Både Swansea og Hull skal ha et ønske om å hente Tariq Uwakwe fra Chelsea, skriver The Mirror. London-klubben skal være åpne for å låne ut 20-åringen i halvannet år. Uwakwe har vært i Chelsea siden han var ni år gammel og går for å være et stort talent.

Manchester City vil la Sergio Aguero forlate klubben slik han selv vil, skriver Daily Mail. Som belønning for sin innsats i den lyseblå trøya skal klubbledelsen være villige til å la Aguero selv bestemme når og hvordan han forlater City. Agueros kontrakt går ut om halvannet år.

Thomas Müller kan være på vei bort fra Bayern München og nå spekulerer The Sun i at Manchester United kan være interessert i tyskeren. Avisen viser til Sport 1 som hevder at United skal stå klare til å hente Müller til sommeren. Det spørs om avisen får rett.

Tottenham skal være på jakt etter en ny back, men det skal vise seg å være krevende. Football.London melder at Spurs har forsøkt seg på både Norwich-back Max Aarons og West Brom-back Nathan Ferguson, men at ingen av klubbene er spesielt interessert i å selge deres talenter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag