*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Inter-spiss Lautaro Martinez skal være ønsket av flere klubber.

ETTERTRAKTET: Inter-spiss Lautaro Martinez skal være ønsket av flere klubber. Foto: Lm/matteo Papini / Ipa (Pa Photos)

Hevder Barcelona kaster seg inn i kampen om Inter-stjerne.

07.04.20 07:06

Spanske Marca skriver at Barcelona er siste klubb som skal være interessert i å signere Inters spiss Lautaro Martinez. 22-åringen et et hett overgangsmål for flere klubber, og også Real Madrid og Manchester City skal være ute etter spissen.

Wolverhamton skal ikke være villig til å selge Adama Traore for mindre enn 70 millioner pund denne sommeren. Spanjolen er ifølge Football Insider koblet til en overgang til Liverpool.

Les også: Tottenham bekrefter: Stjernen gjennomfører militærtjenesten i Korea

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) har ifølge The Athletic besluttet å utvide 2019/2020-sesongen på ubestemt slik at respektive forbund kan finne ut når de hjemlige ligaene skal avsluttes.

Goal skriver at både Liverpool, Manchester City og Manchester United har forhørt seg om Valencias kantspiller Ferran Torres.

Arsenal skal ha blinket seg ut Athletic-forsvareren Unai Nunez som et overgangsmål i sommer, ifølge spanske La Razon. 23-åringen skal ha en prislapp på 30 millioner euro.

Les også: Van Dijk vil bli i Liverpool: –⁠ Jeg vil bli husket som en Liverpool-legende

Spissveteranen Olivier Giroud har ifølge Football.London hatt samtaler med Chelsea om en ny kontrakt med London-klubben.

Og mer Chelsea, for Daily Mail skriver at klubben fra Stamford Bridge er klare til å gi Arsenal kamp om å signere den tyske stopperbautaen Jerome Boateng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag