RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA Photos/Scanpix

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Arsenal-profil er ønsket av italiensk storklubb.

Arsenals høyreback Bacary Sagna skal være ønsket av Inter Milan. Franskmannen har nylig kritisert Arsenal offentlig for klubbens tendens til å miste stjernespillere, og nå kan han selv være på vei bort. Som engelske aviser skriver i dag. Blir Bacary Sagna til Bacary Lasagna?

Chelsea-spiller Eden Hazard har vært strålende siden overgangen fra Lille i sommer. Nå forteller 21-åringen at han egentlig hadde tenkt til å velge Tottenham som sin nye klubb, men ombestemte seg da hvittrøyene mistet Champions League-plassen da Chelsea vant turneringen og skjøt Tottenham ned til Europaligaen.

LES OGSÅ: Nettavisen lanserer gratis Premier League-app

ArsenalsTheo Walcott har foreløpig ikke skrevet under på ny kontrakt. Engelskmannnen blir beskyldt for å kreve for høy lønn, noe han selv nekter for. Uansett kan enden på visa bli et klubbskifte, og Manchester City, Liverpool og Chelsea skal alle stå klare til å hente ham.

Arsenal skal samtidig være ute etter Athletic Bilbaos Fernando Llorente. Akkurat det ryktet har vi skrevet og hørt før, og det kommer vi til å skrive igjen.

Manchester United har en tendens til å hente uferdige spillere og gjøre dem til stjerner. Nå kan Viktor Fischer bli neste forsøkskanin på Old Trafford. Ajax-spilleren er verdsatt til fem millioner pund, og United skal være klare til å hente ham i januar. 18-åringen er regnet som ett av de største talentene i Nederland.

Fulham skal være klare til å hente Atletico Madrids Raul Garcia når vinduet åpner i januar. Midtbanespilleren har lenge vært på Martin Jols ønskeliste. Fulham er samtidig forberedt på å sende Matthew Briggs på et låneopphold i Charlton.

Vi tar samtidig med et managerrykte: Blackburn skal ha tidligere storscorer Alan Shearer som førstevalg, hvis klubben bestemmer seg for å sparke Steve Kean. Shearer har fortsatt en stor posisjon i Blackburn, etter at han scoret over 100 mål for klubben på 90-tallet.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Sky Sports, Independent, Talksport, Footylatest, Daily Mail, Daily Mirror

Skole, ferie, jobb eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere