RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Skjermdump YouTube

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Nå kan dette bli en realitet.

Wilfried Zaha blir stadig koblet til nye storklubber. Nylig ble han kalt inn på det engelske landslaget til møtet med Sverige og nå skal Real Madrid ha begynt å vise interesse for Crystal Palace-spilleren. Arsenal, Tottenham, Manchester City og Chelsea har tidligere vist interesse for 20-åringen.
(Daily Mirror)

Sir Alex Fergusonlo da han ble spurt om James Rodriguez på en pressekonferanse tidligere i år. Likevel fortsetter ryktene om at han skal være på vei til Manchester United å versere. Sir Alex skal ha sett Porto-spilleren ved sju anledninger og ser ham som en god erstatter for Nani.
(Daily Mirror)

Derbys 17 år gamle stortalent Will Hughes har spilt såpass godt at han har påkalt seg interesse fra flere storklubber denne sesongen. Arsenal, Manchester City og Liverpool følger midtbanespilleren tett og vurderer å gjøre et framstøt.
(Daily Telegraph)

AC Milan står klar og ønsker gjerne Mario Balotelli velkommen hjem til Italia etter det skal ha blitt kjent at Manchester City er interessert i å lytte til bud på spilleren. De lyseblå skal være interessert i å selge spissen for å finansiere et kjøp av Romas Daniele De Rossi. Balotelli har vært AC Milan-fan siden han var barn, og Inter-fansen likte dårlig at han tok på seg en Milan-drakt på et TV-program da han fremdeles spilte for Nerazzurri.
(The Telegraph)

The Sun hevder at Balotelli skal være på vei ut fordi han festet bare 12 timer før møtet med Tottenham søndag. Tabloidavisen mener at Radamel Falcao skal være på vei inn som hans erstatter.
(The Sun)

Oriol Romeu sliter med å spille seg til fast plass i Chelsea. Nå vurderer både Espanyol og Valencia å hente 21-åringen tilbake til Spania.
(Daily Mail)

Leandro Damiao har i lang tid blitt fulgt tett at Tottenham og Andre Villas-Boas. Det som er synd for Spurs er at brasilianeren nå sier at hvis han skal til Europa, skal han til Real Madrid.
(Talk Sport)

I går meldte vi at Barcelona har kastet seg inn i kampen om Lilles forsvarsspiller Mathieu Debuchy. Newcastle har imidlertid ikke gitt opp håpet om å sikre seg 27-åringen og skal vurdere å gjøre et nytt forsøk i januar.
(Daily Telegraph)

Emmanuel Frimpongs kontrakt med Arsenal går ut neste sommer. Nå skal klubben være villig til å selge den 20 år gamle midtbanekrigeren allerede i januar.
(Metro)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere