Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Stefan Wermuth (Reuters)
Sist oppdatert:
Farvel, Fernando Torres?

Her er overgangsryktene vi fant tirsdag:

Fernando Torres skal nå være fast bestemt på å forlate Chelsea, etter at han fikk beskjeden om at benken venter når engelskmennene skal spille mot Juventus denne uken. 28-åringen har mest lyst til å reise tilbake til Spania.

Arsenal-ving Theo Walcott har ennå ikke fornyet kontrakten med Arsenal. 23-åringen kan signere en forhåndsavtale med andre klubber i januar, og allerede skal flere klubber utenfor England stå klare med sjekkheftet.

Liverpool skal ha gjenopptatt planene om å signere Chelsea-angriper Daniel Sturridge. 23-åringen er verdsatt til 15 millioner pund, og kan være villig til å flytte på seg, siden spilletiden uteblir på Stamford Bridge.

Samtidig skal Liverpool være ute etter Sporting Lisboa-angriper Jeffren. 24-åringen, som startet karrieren i Barcelona, skal nå være aktuell for en låneavtale med Liverpool, med opsjon på kjøp.

David Beckham forlater LA Galaxy, og uttaler at han ønsker én utfordring til før han legger fotballskoene på hyllen. Havner han i Premier League?

West Ham-manager Sam Allardyce skal ligge langflat etter Shanghai Shenhuas Nicolas Anelka. Den 33 år gamle spissen jobbet med Allardyce i Bolton i 2006, og skal være ute etter å returnere til engelsk fotball.

Mark Hughes sliter i QPR. Eller, skriker desperat etter bedre tider, er en mer passende beskrivelse. Nå skal han være ute etter å hente Genoas svenske forsvarsspiller Andreas Granqvist som et ledd i å få bukt med elendigheten. Hughes skal ha bedt styrformann Tony Fernandes om å sanksjonere et bud på 4.5 millioner pund.

Manchester Citys norske Abdi Ibrahim har den siste tiden vært utlånt til Strømsgodset. Nå skal Fulham og Wigan være ute etter nordmannen, som er verdsatt til 750.000 pund.

Nicklas Bendtner er usikker på om han ønsker å returnere til engelsk fotball og Arsenal. Den danske spissen trives godt på utlån til Juventus, et lån som utgår til sommeren.

Tidligere Everton-spiller Tim Cahill ønsker å returnere til Goodison Park på et kortsiktig lån i januar, siden MLS-fotballen har pause. Cahill skal allerede ha spurt klubben om tillatelse til å bruke ferien på Premier League-fotball.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Sportlinglife, Daily Mail, The Sun, The Guardian, talkSport, Metro, The Mirror.

På jobb, skole eller nyter du en fridag? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!