Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Nick Potts / PA

Liverpool har en av Premier Leagues største målsniker i kikkerten.

27.11.12 09:10

Liverpool har gjort det klart at en ny spiss står høyt på ønskelisten i januar, og 28 år gamle Darren Bent kan være førstemann inn porten på Anfield i vinter. Bent spiller for tiden i Aston Villa, men er ikke superpopulær hos manager Paul Lambert. 28-åringen har etablert seg som en reel målsnik i Premier League og vet veien til nettmaskene.

Bent har totalt spilt 414 kamper i karrieren og scoret 176 ganger. Så langt denne sesongen har det blitt to mål i Premier League.

Manchester United jakter også forsterkninger og ryktene skal ha det til at sir Alex Ferguson nå snuser på QPRs Adel Taraabt. 12 millioner pund skal prisen være.

Den mektige skotten skal også være lysten på en ny back og Leighton Baines fra Everton skal stå høyt på ønskelisten. Everton-backen ble også heftig koblet med United i sommer, og den tidligere Wigan-mannen har i løpet av de siste sesongene etablert seg som en av Premier Leagues beste backer. Overgangssummen skal ligge på rundt 15 millioner pund.

Skulle Baines glippe for Ferguson, kan Ashley Cole være nestemann på ønskelisten, skriver Daily Mail. United skal fortsatt også være ute etter nederlandske Wesley Sneijder, som for tiden spiller i Inter. Den engelske klubben må imidlertid belage seg på konkurranse fra AC Milan, som angivelig også er ute etter playmakeren til sin naboer i Milano.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Reuters/Scanpix

Manchester City er heller ikke en klubb som går stille i gangene, og manager Roberto Mancini har lenge uttrykt sin beundring for Romas Daniele De Rossi. I januar kan City igjen gjøre et forsøk på å hente den defensive midtbanemannen. Avisene spekulerer i en overgangssum på rundt 25 millioner pund. Sjakhtar Donetsks Willian skal også stå på januarlisten til City.

I tillegg vil den lyseblå klubben ha vidunderbarnet Wilfried Zaha. Crystal Palace-mannen jaktes også av Arsène Wenger og Arsenal.

Chelsea-manager Rafa Benitez og hans stab kan også tenke seg å forsterke i januar. Ville rykter skal ha det til at den blå londonklubben nå går med planer om å kuppe selveste Luis Suarez fra Liverpool. Ryktet står å lese i Daily Express, og vi anbefaler en klype til saltet. Suarez har tidligere i vinter blitt koblet med City, men ryktene ble fort avfeid som sludder.

Tirsdag kan vi også lese at franske Monaco er blant klubbene som ønsker å hente Chelseas Frank Lampard.

Swansea følger med i timen, og ønsker Bragas Eder og Celtas Vigos Iago Aspas til vinteren. Klubben vurderer også å selge Danny Graham til Norwich.

Abdisalam Ibrahim gjorde en god figur i Strømsgodset denne høsten og nordmannen har blitt lagt merke til av flere Premier League-klubber. West Bromwich Albion er blant klubbene som vil slå kloa i midtbanemannen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: PA Photos/Scanpix

Flere klubber er ute etter Ståle Solbakkens Chris Berra. Southampton, Stoke og Wigan kan alle komme med et bud på stopperen i janaur, skriver Daily Star.

Til slutt tar vi med at Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp vil se på muligheten for å hente Nicolas Anelka tilbake til Premier League. Den franske spissen holder for tiden til i Kina.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Express, Daily Star, The Mirror, Daily Mail, Metro, The Telegraph, talkSport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.