*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Andrew Winning / Reuters / NTB scanpix

Sjokkovergang for Frank Lampard?

08.01.13 09:14

Det er ikke vanskelig å skjønne at det er januar, for ryktebørsen nærmest flommer over av mulige spilleroverganger.

Her er hva vi fant tirsdag morgen.

Chelsea ble mandag rapportert å være svært nære en overgang for Metalist Kharkiv-spiller Taison. Nå meldes det derimot at Manchester City har kastet seg inn i jakten på brasilianeren, noe som kan stoppe en overgang til Stamford Bridge verdt elleve millioner pund.
(Daily Mirror)

Et lite slag i trynet stopper likevel ikke blåtrøyene fra Londons vestkant, som dermed kaster blikket mot Merseyside og Evertons gigant Marouane Fellaini. Belgieren har en utkjøpsklausul på 22 millioner pund.
(The Times)

Grunnen til at Chelsea skal være høyinteressert i å hente den hårete belgieren før neste sesong, er naturligvis at Frank Lampard er på vei ut portene. Og skal vi tro ryktene, er det ingen ringere enn sir Alex Ferguson som skal stå klar til å tilby Lampard en kontrakt på Old Trafford. Vi får se ...
(Flere kilder)

En som skal være betydelig nærmere spill på Old Trafford, er Crystal Palaces lynving Wilfried Zaha. Engelskmannen sies å allerede ha innledet samtaler med Manchester United, men Tottenham har ikke helt gitt opp stortalentet.
(Daily Mail)

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: PA Photos/Scanpix

QPR har ligget langflate for Marseilles spiss Loic Remy, men må nå se seg slått av Newcastle i kampen om måljegeren. Det til tross for at londonklubben har tilbudt franskmannen et bedre kontraktstilbud enn skjærene fra nord.
(Daily Mirror)

Eller skal ikke Remy til Tyneside likevel? Det spekuleres nemlig i at han aller mest ønsker seg til Italia og Inter.
(Daily Mail)

Lucas Biglia har blitt koblet til Arsenal i mange overgangsvinduer allerede. I dette vinduet kan det imidlertid tyde på at det går mot en overgang for Anderlecht-spilleren, så fremt Arsenal punger ut åtte millioner pund.
(Independent)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Jorge Guerrero / Afp / NTB scanpix

Spanske avislesere kåret for kort tid siden Luka Modric til en av La Ligas største flopper denne sesongen, uten at man kanskje skal legge for mye i det. Den briljante kroaten sies uansett ikke å trives spesielt godt i Madrid, noe som har fått Chelsea og Manchester City til å sperre opp øynene.
(Metro)

Liverpool har ikke fått like mye ut av leiesoldat Nuri Sahin som de nok hadde håpet på. Nå skal tyrkeren være nær en overgang til sin gamle klubb Borussia Dortmund.
(Daily Mail)

Danny Graham har igjen begynt å banke inn mål denne sesongen, og det har Sunderland blitt gjort oppmerksom på. Martin O'Neill ønsker å gi Steve Fletcher mer støtte på topp hos Premier Leagues tredje minstscorende lag.
(Daily Telegraph)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.