*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos / Scanpix

Stevan Jovetic kan snart være Manchester City-spiller.

16.07.13 08:39

Stevan Jovetic kommer stadig nærmere en overgang til Manchester City. Klubbene skal være enige om en overgangssum på 23 millioner pund. Denne kan stige til 28 millioner gjennom diverse bonuser. Samtidig ser det ut til at Alvaro Negredo glipper for City.
(Daily Mail)

Roma-trener Rudi Garcia er godt fornøyd med at styret i den italienske hovedstaden har konkludert med at Daniele De Rossi ikke er til salgs.
(Metro)

Villarreal gjør et siste desperate forsøk på å hente Julio Cesar fra Queens Park Ranger, til tross for at keeperen ser ut til å være på god vei til Napoli.
(TalkSport)

Dessverre for Jose Mourinho og Chelsea, som har ønsket seg Edinson Cavani, har uruguayaneren bestått den medisinske testen i Paris Saint-Germain.
(Daily Express)

Liverpool venter at jakten på Luis Suarez skal intensiveres i nærmeste framtid. Real Madrid skal være villig til å tilby Gonzalo Higuain og 10 millioner pund for uruguayaneren. Mandag bekreftet Liverpool for første gang at Arsenal la inn bud på Suarez forrige uke.
(Daily Mirror)

Christian Benteke håper at Tottenham intensiverer arbeidet med å hente ham til klubben. Belgieren ble utelatt fra Villas treningsleir i Tyskland, men må returnere til trening torsdag.
(Daily Mirror)

Nikica Jelavic hadde ingen god sesong i Everton i fjor. Etter at Roberto Martinez hentet Arouna Kone til klubben, frykter kroaten at han havner på benken og at en plass i VM-troppen ryker. Han skal ha samtaler med Martinez om sin framtid i klubben denne uken.
(Daily Mirror)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag