Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Andrew Yates / AFP / NTB scanpix

Manchester City vil kapre naborivalens supertalent.

19.09.13 08:57

Schalkes Kyriakos Papadopoulos ble heftig koblet med Premier League-klubber denne sommeren, men den uheldige grekeren har slitt mye med skade, og pådro seg på ny en smell på sin første trening tilbake etter et langt skadeavbrekk i august. Dermed ble en overgang for stopperen vanskelig. Det betyr imidlertid ikke at klubbene har strøket 21-åringens navn fra listen.

Arsenal var blant klubbene som fulgte Schalke-spilleren i sommer og londonklubben skal være villig til å betale 11 millioner pund for grekeren i januar.

Adnan Januzaj imponerte stort som innbytter mot Crystal Palace denne helgen, og den unge belgieren skal allerede stå på ønskelisten til andre klubber. Naborival Manchester City er blant dem som snuser på stortalentet. Spillerens kontrakt utløper nemlig etter sesongen, men Manchester United skal likevel føle seg sikre på at 18-åringen forlenger med dem.

Chelsea og Manchester United skal være på alerten, etter at Borussia Dortmund-spiss Robert Lewandowski igjen kan være tilgjengelig. Mange hadde nok slått seg til ro med at polakken ville bli Bayern München-spiller neste sommer, men nylig hevdet spillerens agent at spissen hadde vært i forhandlinger med Napoli om en overgang. Her gjelder det å henge med.

Vi tar også med at tidligere Chelsea-stopper Marcel Desailly mener at Wayne Rooney flørtet med Chelsea i sommer kun for å få en bedre kontrakt på Old Trafford.

En annen som har slitt mye med skader er Andy Carroll. Den storvokste spissen ble hentet til West Ham i sommer, men har vært ute med skade siden. Det er en vond hæl som plager den tidligere Liverpool-mannen, og nå håper Carroll at behandling hos en ekspert i Belgia skal være så effektiv at han slipper en operasjon på den vonde hælen.

Mer skadenytt. Mamadou Diarra har vært ute i lengre tid med skade, men skal nå være på vei til å bli frisk, og Fulham vurderer å gi midtbanemannen en ny kontrakt.

Ny kontrakt kan også Kenwyne Jones i Stoke få. Manager Mark Hughes ønsker ikke at spissen skal dra fra klubben gratis neste sommer, og står klar med både penn og papir.

Overgangsvinduet er som kjent stengt, men klubber i lavere divisjoner har fortsatt muligheten til å hente inn såkalte nødlån. Brighton, som for tiden holder til i The Championship, ser på muligheten til å låne Jonathan Obika fra Tottenham. Obika har slitt med skade en periode, men skal være på bedringenes vei, og er nok lysten på spilletid.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Express, Daily Mirror, Telegraph, Daily Star, The Argus, Guardian, The Sun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.