RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Tirsdagens Premier League-rykter

Disse gutta skal på spissjakt i januar.

Vårt daglige dykk ned i de mørke sfærene av engelsk presse starter med spissjakten til storklubbene. Mens de fleste av oss fremdeles lurer på hvorfor Romelu Lukaku fikk gå på lån til Everton og Samuel Eto'o ble kjøpt inn for å være utfordreren til Fernando Torres i Chelsea, er José Mourinho opptatt av å sikre seg en ny spiss.

Denne gang har han ingen planer om å satse på en spiller som befinner seg på feil side av 30-tallet. Mourinho skal ifølge Daily Mirror se landskampen mellom Colombia og Belgia denne uka, for å finstudere en viss Radamel Falcao (27).

Falcao har ikke vært lenge i Monaco, men Mourinho stoler på at den nyrike klubben på kontinentet skal la seg lokke av et bud på 60 millioner pund, skriver tabloidavisen.

Også Arsenal er på spissjakt. Også Arsène Wenger snuser på spillere i den øverste priskategorien. Daily Mirror skriver i alle fall at franskmannen har intensivert jakten på sin landsmann Karim Benzema (25) i Real Madrid.

Arsenal kobles også til tyskeren Marco Reus. Borussia Dortmund har ifølge Sky Sports erkjent at Reus har en utkjøpsklausul i sin kontrakt, noe som har fått både Arsenal, Barcelona, Manchester United og Paris St. Germain til å våkne. Det antas at klausulen inkluderer et tall i nærheten av 35 millioner euro.

Arsenal skal ifølge Metro også være interessert i midtbanespilleren Juan Cuadrado (25) i Fiorentina, men Firenze-klubben ønsker ikke å selge.

Vi avslutter Arsenal-omtalen med at Thomas Vermaelen mandag uttalte at han ønsker å bli værende, og at belgieren fortsatt tror at han kan spille seg inn på laget. Italienske Inter er blitt koblet til forsvarsspilleren, som ganske sikkert er interessert i å spille kamper regelmessig idet VM-sluttspillet i Brasil kryper stadig nærmere.

La oss stikke innom Chelsea igjen. Londonlaget er ifølge Daily Star gira på å sikre seg den 18 år gamle midtbanespilleren Max Meyer fra Schalke.

Når vi først er inne på lovende tyskere: Det er merkelig at ingen kobles til denne karen:

Det viser seg vanskelig å bli ferdig med London. Daily Mail har også en Chelsea-relatert sak, om at Thibaut Courtois har gitt Mourinho beskjed om at han ikke vil diskutere framtiden sin før etter at VM er over. Belgieren er for tiden utleid til Atletico Madrid.

Fulham bør også nevnes. Martin Jols framtid er usikker, ikke overraskende når man ser på resultatene til Fulham. Ifølge Daily Mail kommer londonklubben, hvis den sparker Jol, til å vurdere Ole Gunnar Solskjær.

Dette var faktisk det vi fant av interessante og uinteressante rykter tirsdag. Onsdag får vi forhåpentlig også besøke andre byer enn London.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere