RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Martin Rickett / Pa / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Storklubbene skal på handletur.

Hei og velkommen til en rykende fersk utgave av Nettavisens ryktespalte!

Vi starter i sydligere strøk, der Barcelona drikker maling. Oversatt: De vurderer å hente Fulham-spiss Dimitar Berbatov i januar. Berbalicious er en levende legende, men denne sesongen hadde trolig Bernt Hulsker gjort det bedre på topp for hvittrøyene. Uansett hevdes det at Berbatov skal være en backup for Lionel Messi, som har slitt med skader i det siste. Ok.

Over til mer troverdige rykter:

Serie A-mesterne Juventus skal være ute etter Manchester Uniteds japanske midtbanemann Shinji Kagawa. 24-åringen har ikke slått gjennom på Old Trafford, til tross for at han har beviselige kvaliteter på høyt nivå. Juventus skal nå være klare til å gjøre et forsøk på å hente ham i januar.

Galatasaray-sjef Roberto Mancini skal ha bestemt seg for å droppe interessen i Chelsea-kaptein John Terry. 32-åringen skal nemlig ha gitt klar beskjed om at han ikke forlater Stamford Bridge frivillig.

Vi holder oss i London, der Arsenal skal være på jakt etter kroatiske Alen Halilovic. En enda bedre nyhet for Gunners-fansen: Tottenham var også ute etter 17-åringen, men han vil ikke spille i den hvite drakta. Halilovic spiller for øvrig for Dinamo Zagbreb.

I de finere strøkene i London skal Fulham være ute etter å hente Manchester Uniteds brasilianske midtbanemann Anderson på lån i januar. 25-åringen er ikke fast på David Moyes' mannskap.

Liverpool skal ha vunnet drakampen om Derbys stortalent Will Hughes. 18-åringen har spilt seg inn på U21-landslaget til England, og kan være til salgs for 12 millioner pund når overgangsvinduet åpner i januar.

Manchester United, Arsenal, Tottenham og Liverpool skal alle være ute etter Torino-vingen Alessio Cerci. Den italienske landslagsspilleren har scoret åtte mål på 12 kamper i Serie A denne sesongen.

I den blå delen av Manchester skal superspissen Sergio Agüero være desperat etter å presse gjennom en overgang til Barcelona. Argentineren skal ha enorm lyst til å spille på lag med landsmennene Lionel Messi og Javier Mascherano, men det spørs hvor realistisk en overgang faktisk er. Han har nemlig en kontrakt med City som varer frem til 2017.

Når det er sagt, må det også nevnes at Sports Direct News hevder Arsenal har vendt blikket fra Luis Suarez til nettopp Agüero. Er det ikke deilig med litt silly season igjen, dere?

Til slutt tar vi med en liten nyhet til glede for Spurs-fansen:

Tottenhams midtbanemann Lewis Holtby ble koblet bort fra Spurs i januar, men nå har tyskerens agent nektet for at han vil bort fra White Hart Lane.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Caughtoffside, SkySports, Sportinglife, Daily Mail, Daily Star, The Telegraph, Sports Direct News, m.f.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere