RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Martin Rickett / Pa Photos
Sist oppdatert:
Flere klubber med i jakten på Nani.

Sporting Lisboa har kastet seg inn i kampen om Manchester Uniteds Luis Nani. Kantspilleren kom fra nettopp Sporting i 2007 og skal være ønsket av Juventus og Inter i tillegg til sin tidligere klubb.
(Daily Star)

Andre kilder hevder imidlertid at Nani kan bli værende i Premier League - nærmere bestemt i Fulham, som ønsket å knytte til seg portugiseren. Rene Meulensteen ser på Nani som en god erstatter for Bryan Ruiz, som er på vei til PSV.
(Metro)

Ezequiel Garay har vært koblet til Manchester United i flere overgangsvinduer på rad nå. Det ser imidlertid ut til at Benfica-spilleren kan være på vei til russisk fotball og Zenit nå.
(Daily Express)

Paul Lambert har et håp om å gjenforenes med Grant Holt og vil gjøre spissen til sin første signering i januar-vinduet. Holt spiller for øyeblikket for Uwe Röslers Wigan.
(Birmingham Mail)

Everton er interessert i Kenwyne Jones, som bare har igjen seks måneder av sin kontrakt Stoke. Mark Hughes kan bli fristet til å la spissen gå for én million pund.
(Daily Mail)

Carlton Coles korttidsavtale med West Ham gikk ut på mandag. Nå håper Queens Park Rangers og Crystal Palace at de kan lokke til seg spissen.
(Daily Mirror)

Manchester Citys MLS-lag fra 2015, New York City, ønsker å vise at de mener alvor ved å knytte til seg Xavi. Når klubben går inn i MLS har Xavi ett år igjen av sin Barcelona-kontrakt og er 35 år.
(Telegraph)

Borussia Mönchengladbachs Luuk de Jong sier han er åpen for en overgang til Newcastle.
(Newcastle Chronicle)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere