Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images

Hevder Tottenham-keeper ønsker seg til Arsenal.

11.02.14 08:36

Hugo Lloris er i ferd med å legge en flott sesong bak seg i Tottenham-trøya. Den franske sisteskansen har vært en viktig bidragsyter til at London-klubben fortsatt øyner et håp om en topp 4-plassering. Akkurat det skal ifølge flere medier være essensielt for Lloris' fremtid i klubben. Ifølge Sky Sports skal landslagskollega Olivier Giroud ha uttalt at landslagskeeperen kunne tenkt seg en kontroversiell overgang til naborival Arsenal til sommeren.
(Sky Sports)

West Hams urokråke Ravel Morrison skal ha nektet å spille for West Ham i helgen på grunn av en skade. Likevel skal han være aktuell for å spille for Queens Park Rangers allerede kommende helg. Driblefanten ventes å fullføre en låneavtale til hovedstadsrivalen i løpet av det neste døgnet.
(Daily Mail)

Manchester City skal være ute etter IFK Gøteborgs 12 år gamle supertalent Kevin Ackermann. Den svenske klubben reagerer med vantro over at City jakter så unge spillere på tvers av landegrensene.
(Daily Mail)

City er også en av flere klubber som jakter Gremios talentfulle spiss Everton. Den brasilianske 17-åringen debuterte for Gremios førstelag i januar. Han har bøttet inn mål for Gremios rekruttlag.
(Daily Mail)

David Moyes skal være klar for å punge ut nærmere en halv milliard norske kroner for å ruste opp en backrekke. Evertons høyreback Seamus Coleman og Southamptons venstreback Luke Shaw skal stå øverst på ønskelista.
(Daily Star)

Av de som skal være på vei ut av Moyes' backrekke, er Rio Ferdinand. I likhet med stopperkollega Nemanja Vidic, skal Ferdinand ha gitt klubben beskjed om at han ikke ønsker å fornye kontrakten som løper ut etter inneværende sesong. Det spekuleres i at 35-åringen ønsker å legge fotballskoene på hylla for godt.
(Daily Mirror)

Bacary Sagna skal ha gitt Arsenal beskjed om at han er ferdig i klubben. Den hårfagre franskmannens kontrakt går ut etter inneværende sesong, og en rekke storklubber står i kø for å sikre seg den pålitelige høyrebackens tjenester. Deriblant tittelrivalene Manchester City og Chelsea.
(Daily Star)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag